Kennisplatform voor Oost Nederland

ALDI Denekamp opent op vrijdag 21 april

Geplaatst op 19 april 2023
Aldi Denekamp opent op vrijdag 21 april

Op vrijdagochtend 21 april wordt om 8.00 uur de nieuwe ALDI-vestiging aan de Nordhornsestraat 12 in Denekamp feestelijk geopend. De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. De winkel in Denekamp biedt hiermee de meest recente ALDI-formule. Zo liggen direct bij binnenkomst versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees. Ook komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

Kraskaarten en tegoedbonnen

Altijd prijs bij de feestelijke opening van ALDI Denekamp? Natuurlijk wel! Kras en win. De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20 aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als een draagbaar bluetooth soundsystem, een Tristar aircooler of tegoedbonnen van maximaal € 250. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis herbruikbare ALDI-tas. Iedereen is van harte welkom.

Foodtruck

Zin in een feestje? Natuurlijk wel! Om de openingsdag compleet te maken staat er een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van ALDI bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel

Duurzaamheid als één van de belangrijkste pijlers voor ALDI? Natuurlijk wel! Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de bouw, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in.

De nieuwe winkel aan de Nordhornsestraat beschikt over 61 eigen en 89 gemeenschappelijke parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: