Kennisplatform voor Oost Nederland

AutoHaarhuis neemt vier INQAR-vestigingen over in Oost-Nederland

Geplaatst op 12 april 2021
AutoHaarhuis neemt vier INQAR-vestigingen over in Oost-Nederland

Na eind vorig jaar Bleeker Lease en INQAR Twente te hebben overgenomen met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede is recentelijk óók INQAR Deventer (Van der Bijl Autoverhuur & Leasing) overgenomen door AutoHaarhuis, met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2021.

AutoHaarhuis gaat hiermee inspelen op de toenemende vraag naar flexibele mobiliteit. “Wij geloven in de toekomst van flexibele mobiliteit”, legt Gerard Haarhuis uit. “De eerste auto zal ongetwijfeld nog lang deel uitmaken van ons dagelijks leven, maar voor de tweede auto wordt steeds vaker naar flexibele oplossingen gekeken. Ook bij bedrijven zien we de vraag naar flexibiliteit stijgen. Wij willen onze cirkel van complete ‘mobiliteitsontzorging’ rond maken, en in staat zijn om aan alle (toekomstige) wensen van onze klant te kunnen voldoen. Verhuur, shortlease en carsharing gaan hier een belangrijke rol in spelen”. AutoHaarhuis biedt inmiddels een breed scala aan bovengenoemde flexibele mobiliteitsmogelijkheden: van elektrische auto’s tot brandstofauto’s, van ingerichte servicebussen tot bakwagens en van koelwagens tot VIP-vervoer.

INQAR-formule

De namen Bleeker Lease en Van der Bijl Autoverhuur & Lease blijven naast de INQAR-formule bestaan en worden een nieuw leven in geblazen. Van der Bijl is blij om in AutoHaarhuis een geschikte overnamekandidaat te hebben gevonden die het bedrijf gaat voortzetten zoals klanten van hun gewend zijn (kleinschalig en flexibel) en gaat genieten van zijn welverdiende pensioen.

AutoHaarhuis

AutoHaarhuis is een groot full-service autobedrijf met vestigingen in Geesteren en Almelo, gespecialiseerd in jonge personen- en bedrijfsauto’s. Daarnaast bestaat AutoHaarhuis nog uit een schadeherstelbedrijf (Twentheland Autoschade), een universele leasemaatschappij (onder de labels Haarhuis Autolease, Bleeker Lease en Van der Bijl Autolease), en autoverhuurbedrijven met meerdere vestigingen in de regio (INQAR Twente Almelo, Hengelo en Enschede en INQAR Van der Bijl Deventer).

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: