Kennisplatform voor Oost Nederland

Banenmarkt van online marketingbureau Team Nijhuis (Borne) op zaterdag 9 april

Geplaatst op 25 maart 2022
Banenmarkt van online marketingbureau Team Nijhuis (Borne) op zaterdag 9 april

Hoe laat je op een laagdrempelige manier talent kennismaken met je bedrijf? Met een banenmarkt, natuurlijk! Op zaterdag 9 april is iedereen die op zoek is naar een eerste baan, een nieuwe carrière of die gewoon nieuwsgierig is naar het award winnende bureau, welkom bij online marketingbureau Team Nijhuis. Tussen 13.00u en 15.00u kun je daar kennismaken met het bureau en veel experts binnen het team.

Shoppen voor een baan – het is niet voor niets een banenmarkt – waar je zelfs kunt speeddaten met de experts. Op die manier krijg je pas echt een goed beeld wat het werk inhoudt of het iets voor je is en of je wel binnen het team past. En past het niet bij je?! Dan even goede vrienden natuurlijk!

Of je nu al ervaring hebt binnen digital marketing of juist helemaal niet. Iedereen is welkom om kennis te komen maken.

Talent aantrekken en behouden

Tijdens het Rode Loper event afgelopen januari van Twente.com was Managing Director Stefano Golia tafelgast en ging hij al in op het aantrekken en behouden van talent. Dat het lastig is om alle vacatures in te vullen in Nederland moge duidelijk zijn. In Twente niets anders natuurlijk. Daarom kijkt Team Nijhuis niet alleen buiten de ‘landsgrenzen’ van Twente, maar ook naar ‘zij-instromers’. Mensen die op dit moment niet in de (digitale)marketing werken, maar er wel veel interesse hebben.

“Er wordt vaak gesproken over schaarste aan talent. Als ik één ding vind dan is het wel dat Twente (en daarbuiten) stikt van het talent. Daaraan ligt het niet. We hebben alleen moeite om hen te bereiken, omdat er tegenwoordig zoveel vacatures zijn. Met de banenmarkt proberen we een drempel weg te nemen en kijken we niet naar de papieren die iemand wel of niet heeft, maar willen we de persoon leren kennen. En we willen dat zij ons leren kennen en ontdekken of digital eventueel bij hen past”, Stefano Golia. 

Direct solliciteren of gewoon kennismaken

Tijdens de banenmarkt kun je direct solliciteren op een van de openstaande vacatures. Dat zijn er inmiddels heel wat, zo zoekt het prijswinnende bureau extra handen op het gebied van SEO, SEA en development. Ook een extra teamlead of consultant kunnen ze gebruiken. Daarnaast zijn er elk half jaar plekken voor studenten binnen de verschillende teams. 

Jong, oud, starter, (wel of geen) ervaring of student … iedereen is welkom op de banenmarkt

“Maar dat solliciteren hoeft niet”, zegt Head of People Désirée Ruijters. “De zoektocht vanuit ons bureau is lastig, maar als werkzoekende kan het ook intens zijn met al die vacatures. Wij willen (nieuw) talent graag de kans geven om te kijken of digital marketing iets is dat bij ze past. Op een laagdrempelige manier! Als ze daarna zo enthousiast zijn dat ze direct willen solliciteren dan houden we ze uiteraard niet tegen.”

Zoek jij een (nieuwe) baan, maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Zit jij nog goed bij je huidige baan, maar toch een klein beetje nieuwsgierig?! Dan is deze banenmarkt de ideale (laagdrempelige) kennismaking voor jou! Kom kennismaken met het team, met Team Nijhuis, bekijk het nieuwe kantoor (het bureau zit nog volop in de verbouwing) en ontdek of digital marketing wat voor jou is! Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig en kan via de website.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: