Emergo nieuwe vestiging in Almelo

24 januari 2019 Nieuws

Emergo en zijn klanten zijn samen het pad van verdere industrialisatie ingeslagen. Voor Emergo betekent dat groei in het productaanbod en uitbreiding van onze productiecapaciteit. Onze missie is om de woonconsument betaalbare en fraaie producten en diensten te bieden, die helpen om de energietransitie voor de gebouwde omgeving waar te maken.

Op het XL Business Park in Twente ontwikkelen we een nieuwe locatie die vergelijkbaar is met onze vestiging in Stadskanaal. Het gebouw van 13.000 m² zal onderdak gaan bieden aan een uitbreiding van onze productie van prefab daken en wanden. De wanden worden daar geheel gerobotiseerd afgewerkt. Ook de productie van onze prefab woonmodules en de assemblage van ons energiedak Navitect II zal daar worden gehuisvest. Zo voegen we extra vermogen toe aan de verduurzamingsmachine van Nederland!

Het XL Businesspark Twente is voor ons ideaal. Het ruime bedrijvenpark is gevestigd op een voor ons als productiebedrijf optimale locatie. De directe ligging aan de A35, die binnen een paar kilometer in de A1 overgaat, is logistiek gezien ideaal. Ook kent het oosten van Nederland een echte maakindustrie vol arbeidspotentieel. Wij verwachten ons team snel met nieuwe, positieve werknemers te kunnen uitbreiden.