Kennisplatform voor Oost Nederland

Esther Ceulen compagnon bij Nysingh advocaten en notarissen

Geplaatst op 15 januari 2021
Esther Ceulen compagnon bij Nysingh advocaten en notarissen

Nysingh start 2021 met de toetreding van Esther Ceulen als compagnon. Esther Ceulen (44) is sinds 2001 advocaat en een ervaren specialist in het aansprakelijkheidsrecht en schadevergoedingsrecht. Haar focus ligt bij letselschade en overheidsaansprakelijkheid, waarbij het privaatrecht, het publiekrecht en het strafrecht samenkomen. Haar clientèle bestaat uitverzekeraars, overheden en bedrijven.

Esther is al jarenlang verbonden aan Nysingh en maakt deel uit van een groeiend team van advocaten gespecialiseerd op haar werkterrein. Esther heeft de afgelopen jaren haar capaciteiten en energie ingezet om deze groei te realiseren en zal dat ook na haar aantreden blijven doen.

Gertjan Lubbers, voorzitter van de Raad van Bestuur bij Nysingh: “Met de benoeming van Esther Ceulen starten we 2021 goed. Het is belangrijk voor de invulling van onze groeistrategie dat Nysingh voorziet in de opvolging en uitbreiding van compagnons. Esther is een scherpe jurist die door haar cliënten wordt gewaardeerd om haar heldere analyses en adviezen. Ze is doortastend en vastberaden. Wij zijn dan ook erg content dat zij toetreedt als compagnon.”

Over Nysingh
Nysingh is een full service advocaten en notarissen kantoor en een hoogwaardige juridische dienstverlener voor bedrijven, instellingen en overheden. Vanuit Arnhem, Zwolle, Utrecht en Apeldoorn werken ruim 100 specialisten voor cliënten. Onze juristen hebben de kennis en ervaring die nodig is om elke juridische uitdaging aan te gaan. Omdat juridische vragen zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de specialisten van Nysingh hecht samen in marktgroepen. Die intensieve samenwerking stelt ons in staat snel en slagvaardig op te treden. Zo zijn wij partner in business voor al onze cliënten. Met gebundelde kennis en een markt- en branchegerichte focus adviseren wij met name de sectoren Ondernemingen, Zorg, Overheid en Onderwijs.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: