Kennisplatform voor Oost Nederland

Jacobs Douwe Egberts brengt thuisgevoel op vakantieparken TopParken

Geplaatst op 24 februari 2022
Jacobs Douwe Egberts brengt thuisgevoel op vakantieparken TopParken

Jacobs Douwe Egberts Professional en TopParken, dat over locaties in de Achterhoek beschikt, zijn een samenwerking aangegaan. De samenwerking bestaat uit de levering van Pickwick thee, Douwe Egberts koffie, koffiemachines en diverse joint promotions. Duurzaamheid, vertrouwde kwaliteit en het belang van samenzijn heeft de twee partijen doen verbinden. 

In het kader van duurzaamheid en het bieden van een vertrouwde kwaliteit koffie, zijn alle vakantiewoningen van TopParken in de afgelopen weken voorzien van een Douwe Egberts koffiemachine. Daarmee zijn er meerdere huishoudelijke apparaten vervangen door één apparaat voor het zetten van koffie en het koken van water. 

Fijne momenten

Door het aanbieden van Douwe Egberts koffie en Pickwick thee in de vakantiewoningen focust TopParken zich op het versterken van fijne momenten samen met familie en/of vrienden. ‘Douwe Egberts en Pickwick zijn A-merken met kwalitatief hoogstaande producten en een vertrouwde historie’, aldus Frank Bolderman, operationeel manager bij TopParken. Hij vervolgt: ‘Momenten van samenkomen en samenzijn staan centraal binnen JDE Professional. Dit is geheel in lijn met onze kernwaarden’.

Daan Knuvers, sales director JDE Professional, over de samenwerking: ‘Wij zijn erg trots dat TopParken, als toonaangevende speler in de Nederlandse recreatiemarkt, voor JDE Professional heeft gekozen. Wij kijken dan ook uit naar een plezierige samenwerking. Met onze merken dragen we graag bij aan het verzorgen van fijne verblijven voor de gasten, waarbij zij zich thuis voelen op de parken en samen kunnen bouwen aan mooie herinneringen’.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: