Kennisplatform voor Oost Nederland

Kolenaar Mobiliteit neemt Mazda dealer Maceda Doetinchem over

Geplaatst op 10 januari 2023
Kolenaar Mobiliteit neemt Mazda dealer Maceda Doetinchem over

Per 1 januari 2023 neemt Kolenaar Mobiliteit uit Enschede Mazda dealer Maceda in Doetinchem over en wordt daarmee de Mazda dealer van Twente en de Achterhoek. De medewerkers van Maceda zullen onder de naam Kolenaar Doetinchem hun werkzaamheden blijven uitvoeren.

De komende jaren verandert de automobielbranche snel. De vraag in de maatschappij naar duurzamere mobiliteit neemt sterk toe. Offline en online zullen in de automotive branche steeds meer en steeds sneller met elkaar versmelten. Vooral private lease is sterk in opkomst en organisaties zullen steeds meer hun wagenpark gaan verduurzamen. Kolenaar speelt voortdurend in op de behoeftes van de klant en daarom behoort het verbeteren van het aanbod op het gebied van privé en zakelijke lease, duurzame mobiliteit en online bereikbaarheid tot de prioriteiten binnen de organisatie in zowel Enschede als Doetinchem.

Persoonlijk contact

Kolenaar is een betrokken partner in mobiliteit, die net een stap verder gaat door persoonlijke aandacht en service op maat te bieden. De klanten in Doetinchem houden de voor hen bekende medewerkers en zullen dezelfde uitgebreide service, het persoonlijk contact en de betrokkenheid blijven ervaren, zoals de klanten in Twente al meer dan 90 jaar van Kolenaar gewend zijn.

Han Kolenaar, directeur en eigenaar Kolenaar Mobiliteit: “Met onze vestiging in Enschede zijn wij het grootste servicecenter van Mazda Motor Nederland. Dit betekent dat wij de meeste auto’s in onderhoud hebben van alle Mazda dealers in Nederland en dat zegt veel over de service die wij onze klanten ook na de aanschaf van hun Mazda blijven bieden. Hetzelfde hoge serviceniveau zullen we ook in Doetinchem nastreven en we hopen daar op net zulke trouwe klanten als dat we nu in Twente hebben. Een aantal van onze klanten is al vanaf dat wij Mazda dealer zijn klant bij Kolenaar, dus al 45 jaar.”

Samen met Mazda bouwen aan een duurzame toekomst

Kolenaar merkt dat de vraag naar schonere en duurzamere alternatieven steeds groter wordt en Mazda kan gelukkig blijven voldoen aan de wensen en behoeftes van hun klanten. De afgelopen jaren heeft Mazda in de elektrificatie al belangrijke stappen gezet: de 100% elektrische Mazda MX-30 EV is een succes en van de onlangs gelanceerde Mazda CX-60 Plug-in Hybrid zijn er wereldwijd al meer dan 20.000 verkocht. De komende jaren zal Mazda de elektrificatie blijven versnellen en aantrekkelijke, duurzame producten lanceren.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: