Leusink Logistics en Dieperink Transport gaan verder onder de vlag van Leusink Logistics

1 augustus 2019 Economie

Leusink Logistics B.V. te Gaanderen en Dieperink Transport Zutphen B.V. hebben hun jarenlange samenwerking per 1 juli 2019 gebundeld tot één geheel en zijn verder gegaan onder de vlag van Leusink Logistics B.V. Voor beide partijen is deze bundeling een strategische keuze om verder te willen groeien op het gebied van stukgoed/distributie vervoer en opslag.

Door schaalvergroting waarbij de voordelen voor beide partijen worden samengevoegd, worden synergievoordelen gerealiseerd, krijgen de klanten van voormalig Dieperink Transport een bredere dienstverlening aangeboden en kan de ontwikkeling van kwalitatieve oplossingen gecontinueerd worden.

Alle activiteiten zijn vanaf  1 juli 2019 in Gaanderen gecentraliseerd. De werknemers, vloot en opslag van Dieperink Transport Zutphen B.V. zijn geïntegreerd bij Leusink Logistics B.V.

De heer J. Dieperink is per 1 juli in dienst getreden bij Leusink Logistics B.V. als planner/relatiebeheerder. Directeur M.R. van der Molen van Leusink Logistics B.V. heeft de verantwoording over de dagelijkse leiding en verdere groei van de organisatie.

Met deze samenvoeging heeft Leusink Logistics B.V. de beschikking over een vloot van 40 stuks rollend materieel, 50 medewerkers en 8000m2 magazijn.