Kennisplatform voor Oost Nederland

Nieuw bedrijf: De Brandmeesters, meester in brandpreventie

Geplaatst op 9 september 2020
De Brandmeesters

Onafhankelijk van elkaar maakten Dennis Nijstad en Marc Roelofs aanzienlijke meters in de bouw. Op het moment dat hun wegen elkaar kruisten, bouwden ze binnen no time aan een betrouwbare en vaardige partner in brandpreventie. Toen door omstandigheden hun wegen weer scheiden, was één ding zeker. Ooit zouden ze samenwerken. Dat komt er nu van, met hun nieuwe bedrijf De Brandmeesters, gevestigd in Vriezenveen.

Marc Roelofs: “‍Het is mooi dat we nu samen aan de slag gaan. Het doel was helder. Een partner zijn voor alle opdrachtgevers. Betrouwbaar en inhoudelijk sterk. Met als gevolg passende brandwerende oplossingen. Als adviseur en uitvoerende partij.“‍

Complexe wet- en regelgeving

‍Brandpreventie is een serieus onderwerp dat niet altijd de aandacht en tijd krijgt die het moet hebben of verdient. Gezien de complexe wet- en regelgeving en de continue ontwikkeling van brandwerende materialen en toepassingen, is het echt een specialisme. Deze kennis hebben de oprichters van De Brandmeesters zich in de afgelopen 15 jaar eigen gemaakt.

Deze wereld is voor Dennis en Marc bekend terrein vanuit elk hun eigen expertise. Marc is de vakidioot en Dennis de organisator. Beide met hetzelfde enthousiasme. Sparringpartner voor architect, bouwer of eigenaar van een pand.

Dennis Nijstad: “Ook al zijn wij al jaren bezig met brandpreventie, we merken dat er in de markt nog steeds onvoldoende kennis is. Daarom zien we een duidelijke plaats voor ons bedrijf. Met onze expertise willen we graag het verschil maken in de levens van mensen die worden getroffen door een brand. Te allen tijde moet een pand veilig kunnen worden verlaten. Door onze inspanningen streven we naar het minimaliseren van de negatieve gevolgen van een brand.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: