Kennisplatform voor Oost Nederland

NKI Neede: tweede generatie neemt familiebedrijf over

Geplaatst op 6 december 2021
NKI Neede Graag brengen wij als familie, onderstaande overname onder de aandacht

“Na een uitdagend en intensief traject is het dan zover. Onze kinderen Nick, Dave en Joyce nemen als tweede generatie het familiebedrijf over. Wij als ouders vinden het, in overleg met onze kinderen, nu het juiste moment om deze succesvolle onderneming aan hen over te dragen”, aldus Ans en Geert Kersten.

NKI Neede is in 1976 opgericht en inmiddels meer dan 45 jaar een begrip in binnen- en buitenland. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande producent, importeur én leverancier van kunststof leidingsystemen. “Uiteraard hadden we dit niet bereikt zonder al onze medewerkers, klanten en leveranciers. Via deze weg willen wij u dan ook hartelijk bedanken voor uw medewerking en vertrouwen.”

“Als ouders zijn we ontzettend trots op onze kinderen en zijn ervan overtuigd dat zij het bedrijf verder zullen uitbouwen. Hun toekomstvisie richt zich de komende jaren eerst op automatisering en digitalisering. Zij zullen het bedrijf voortzetten onder ons motto ‘samen sterk’. Jarenlang is dit ons basisbegrip geweest dat NKI heeft gemaakt tot een succesvol familiebedrijf en waarbij u als relatie centraal staat.

Komend jaar zullen wij nog werkzaam zijn bij het bedrijf en daar waar nodig een adviserende rol vervullen. Daarnaast zullen wij meer van onze vrije tijd gaan genieten.”

Nieuwe huisstijl

De komst van deze generatie brengt ook een nieuwe uitstraling voor NKI Neede. Er is een logo gecreëerd dat beter aansluit bij de tijd en de groei van het bedrijf. Er is gekozen om het logo gefaseerd door te voeren. Hierdoor zal u de komende tijd veranderingen ervaren in onze reclame-uitingen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: