Opleiding met baangarantie

21 januari 2019 Nieuws

De vraag in de maakindustrie naar CNC draaiers en frezers in Nederland is groot. Hierdoor zijn werkgevers bereid om nieuwkomers in de techniek een baan te bieden. Om te ontdekken wat het beroep inhoudt en welke ontwikkelmogelijkheden er zijn voor deze toekomstige vakmensen opent STODT haar deuren op 25 en 26 januari 2019.

Tijdens deze open dagen kan het vak van CNC draaier/frezer worden beleefd in het moderne opleidingscentrum van STODT met daarin 13 industriële CNC machines, er zijn diverse demonstraties en er is een mogelijkheid tot vrijblijvend opleidingsadvies.

Programmeren met computers, robots en iets maken wat er toe doet, dat maakt het vak van CNC draaier/frezer boeiend en interessant. De ontwikkelingen in de techniek gaan snel en dat vraagt steeds meer van de werknemers. Je blijven ontwikkelen is daarom een must om een vakspecialist te worden en te blijven.

De behoefte aan vakmensen voor de maakindustrie groeit continu. Een manier om te voldoen aan deze behoefte is het om- en bijscholen van mensen. STODT maakt zich sterk voor bedrijven in de maakindustrie door actief te zoeken naar nieuwe instroom, door o.a. samen met uitzend- en detacheringsorganisaties op zoek te gaan naar toekomstige CNC-draaiers of frezers, waarvoor STODT het opleidingsdeel verzorgd. Met uitgebreide testen kan STODT aanwezige geschiktheid voor het vak bepalen en een passend opleidingsadvies geven.
Ook voor de ontwikkeling van de reeds actieve vakspecialist biedt STODT een breed scala aan opleidingsmogelijkheden om de kennis te verbreden en verdiepen.

Overijssels vakmanschap, de overheid en diverse opleidingsfondsen maken opleiden in de techniek financieel aantrekkelijk voor werkgevers of bedrijven.

STODT is de landelijke opleidingsspecialist in verspanen en meten, waar bij de (aankomend) vakmens centraal staat.

Voor meer informatie www.stodt.nl.