Personal Publish nieuwe eigenaar ondernemersmagazine Kijk op het noorden

6 februari 2019 Nieuws

Per 1 januari is Personal Publish uit Zwolle de nieuwe eigenaar van Kijk op het noorden. Het ondernemersmagazine dat al meer dan 50 jaar verschijnt in Noord-Nederland wordt toegevoegd aan het portfolio van Personal Publish waaronder ook al de magazines Kijk op het oosten, Regiolokaal en BijzonderZwolle vallen.

Hylke Thiry, eigenaar van Personal Publish: ‘Wij zijn blij dat wij dit businessmagazine aan ons bedrijf mogen toevoegen. Samen met accountmanager Henk Zomer gaan wij in 2019 werken aan een verbetering van het Kennisplatform voor Noord-Nederland. We werkend al aan de verbetering van de redactionele inhoud en de uitstraling van het magazine. Ook een samenwerking met onze ondernemersbeurs TrendsExpo staat op de planning.’

Over Personal Publish
Personal Publish is hét ondernemersplatform van Noord-Oost Nederland. Met magazines als Kijk op oost nederland, Kijk op het noorden en Regiolokaal, 30 netwerkevents en ruim 450 members steunt Personal Publish altijd en overal uw business!

Ontmoeten staat bij Personal Publish centraal, vanuit die ontmoeting komen intensieve klantcontacten en zakelijke relaties tot stand. Met haar events, waarbij het zakelijke met het aangename wordt gecombineerd, draagt Personal Publish bij aan verdieping van contacten en relaties. Business draait om mensen en Personal Publish brengt hen samen.

Met het tweedaags event TrendsExpo brengt Personal Publish klein-, midden- en groot bedrijf samen met de (semi)overheid uit Noord-Oost Nederland. Het biedt een inspirerend podium om elkaar te ontmoeten.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met info@personal-publish.nl of telefonisch via 038 – 30 30 220.