Pioneering Koffiebreak

1 april 2020 Economie

Het netwerk van Pioneering treft de coronamaatregelen op verschillende wijze. Om met het netwerk ervaringen te delen is op 31 maart de Pioneering Koffiebreak gestart. De corona-uitbraak daagt ook Pioneering uit om andere manieren te vinden om met het netwerk in contact te blijven. Dit is het moment om vanuit het thema Samenwerken de online mogelijkheden te verkennen en te onderzoeken wat werkt.

Op dinsdag en donderdag om 10 uur live worden de kijkers meegenomen in de dagelijkse praktijk van een van de Pioneering deelnemers. Op een laagdrempelige wijze bespreken ze de impact van de actualiteiten op de bedrijvigheid, de organisatie en andere zaken. Naast het interview is er ook ruimte voor vragen van kijkers. Het live videogesprek wordt opgenomen en nog dezelfde dag via de website van Pioneering en social media gedeeld.

De online sessies werden afgetrapt met John Olde Olthof, directeur-bestuurder van Reggewoon. Wil je de Koffiebreak terugkijken? Dan kan via het Youtube kanaal van Stichting Pioneering in de playlist ‘Pioneering Koffiebreak’.  Op donderdag 2 april is Marleen Mokkink, directeur bij van Wijnen Eibergen onze gast. Kijk je dan om 10 uur ook mee?