Kennisplatform voor Oost Nederland

RJ Safety & Security opent nieuwe locatie in Hengelo

Geplaatst op 15 maart 2021
RJ Safety & Security opent nieuwe locatie in Hengelo

RJ Safety & Security, de totaalaanbieder op het gebied van veiligheid en beveiliging in Oost-Nederland, opent haar vierde locatie in Twente. Vanaf maart 2021 zal RJ Safety & Security een deel van haar activiteiten uitbreiden naar de Jan Tinbergenstraat op het bedrijventerrein Westermaat in Hengelo. Zo kan RJ Safety & Security haar klanten in Hengelo en omgeving nog beter bedienen.

“Met trots kunnen we eindelijk vertellen dat we onze vierde locatie in Twente hebben geopend”, vertelt Arjen Lammersen, algemeen directeur bij RJ Safety & Security. Het bedrijf, dat al ruim 23 jaar beveiligings- en veiligheidsdiensten levert voor zowel organisaties als particulieren, is op deze manier nog beter vertegenwoordigd in Hengelo. “We zijn continu bezig met de optimalisatie van onze dienstverlening, wat bijdraagt aan een aanhoudende groei. Dit heeft daarnaast gezorgd voor een steeds groter marktaandeel in Hengelo, wat het openen van onze nieuwe locatie tot gevolg heeft”, vertelt Lammersen trots.

Locaties

RJ Safety & Security beschikt naast de nieuwe locatie in Hengelo over drie andere locaties, te noemen: hoofdkantoor Enschede, Almelo en de Twente Safety Campus. Deze locaties worden ingezet voor de diverse veiligheids- en beveiligingsdiensten die het bedrijf levert met haar drie Business Units: RJ Security, RJ Monitoring Operations Center en RJ Opleidingen. “We zijn een beveiligings-, service-, opleidings- en dienstverleningsbedrijf pur sang, maar hebben innovatie en ontwikkeling ook hoog in het vaandel staan”, vervolgt Lammersen. “Door de onderlinge samenwerking van onze Business Units en locaties zijn wij in staat de verbinding van alarm- en camerasystemen te leggen met ons 24/7 bemande Monitoring Operations Center in Enschede. We analyseren de meldingen en sturen van daaruit de Mobiele Surveillance aan in Twente om een calamiteit of incident te voorkomen. Dat onze mobiele surveillanten nu ook de mogelijkheid hebben om vanuit Hengelo uit te rijden, zorgt voor een nog effectievere en adequatere dienstverlening”.

Bijzondere mijlpaal

Het openen van de nieuwe locatie in Hengelo is volgens Lammersen weer een bijzondere mijlpaal en een stap richting verdere groei. Zo heeft RJ Safety & Security met het oog op de toekomst de wens om nog verder uit te breiden, maar dicht bij de klant te blijven. Echter ligt de focus momenteel eerst op de nieuwbouw van het hoofdkantoor in Enschede. “Er wordt momenteel druk gebouwd aan ons nieuwe pand op het bedrijventerrein Josink Es in Enschede, waar we binnenkort meer over gaan vertellen. Het wordt in ieder geval een ontzettend mooie, eigentijdse en goed bereikbare locatie. We kijken dus zeker met een trots gevoel terug op hetgeen wat we tot nu toe bereikt hebben, maar kijken ook ontzettend uit naar wat de toekomst ons gaat brengen”, sluit Lammersen af.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: