Kennisplatform voor Oost Nederland

Seesing Personeel en Rabobanken in de Achterhoek trotse hoofdsponsoren van Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018

Geplaatst op 3 april 2017
Seesing Personeel en Rabobanken in de Achterhoek trotse hoofdsponsoren van Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018

Tijdens een groots opgezette persconferentie in Stadion de Vijverberg heeft Stichting Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018 hedenavond bekend gemaakt dat Seesing Personeel en de Rabobanken in de Achterhoek zich als trotse hoofdsponsoren aan het initiatief hebben verbonden. Daarnaast is het definitieve logo bekend gemaakt en zijn een groot aantal verenigingen en locaties bekend, die invulling zullen geven aan het gastheerschap van de Achterhoek.

“Wij zijn dankbaar voor de steun, die wij reeds in dit stadium vanuit de hele Achterhoek mogen ontvangen. Naast de twee fantastische hoofdsponsoren ervaren we dat de hele Achterhoek zich achter ons schaart. Er is een gedegen samenwerking met de 8 Achterhoekse Gemeenten, de Provincie Gelderland, het Graafschap College en ook met alle betrokken verenigingen en locaties”, aldus René van Gils, voorzitter Stichting Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018.

“Wij zijn zeer verheugd dat wij onze naam mogen verbinden aan Special Olympics Achterhoek 2018. Het is prachtig om te zien hoe de acht gemeenten de handen ineen slaan om zo’n bijzonder evenement naar onze regio te halen. Wij hebben veel vertrouwen in de organisatie en zullen ons – naast het hoofdsponsorschap – met hart en ziel inzetten voor een geslaagde nationale editie”, zegt Sabine ten Holder, directeur van Seesing Personeel. Voetbalclub de Graafschap zal overigens de resterende wedstrijden van het seizoen spelen met het logo van de Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018 op de achterzijde van de t-shirts. Op de voorkant prijkt het logo van hoofdsponsor, Seesing Personeel.

“Oog voor de mens en zijn omgeving. Het leveren van een sportprestatie – klein en groot – geeft de deelnemers meer zelfvertrouwen en draagt bij aan het vergroten van hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de maatschappij. En daar dragen we als Rabobank graag ons steentje aan bij!”, zegt Jan ten Hove, namens de Rabobanken in de Achterhoek.
Het Graafschap College werkt mee in de voorbereiding en uitvoering van de Special Olympics door de inzet van studenten en medewerkers. Een groot aantal opleidingen, o.a. horeca, sport en bewegen, orde en veiligheid, maatschappelijke zorg, schoonheidsspecialisten en ICT zetten zich hiervoor in. Iedere student levert een bijdrage vanuit de opleiding waarvoor hij/zij opgeleid wordt.

Voor meer informatie over Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018 kunt u een kijkje nemen op de volledig vernieuwde website.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: