Kennisplatform voor Oost Nederland

Seizoen kasteel Ammersoyen weer van start

Geplaatst op 28 maart 2023
Seizoen kasteel Ammersoyen weer van start

De grote poort van kasteel Ammersoyen is vanaf zaterdag 1 april weer vaker geopend om bezoekers te kunnen ontvangen. Afgelopen maanden was het kasteel alleen op zondag geopend, nu kunnen kinderen met hun (groot)ouders weer van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur een bezoek brengen aan deze middeleeuwse waterburcht.

Dit seizoen staan weer vele activiteiten op het programma. Vanaf 1 april start de Nationale Museumweek en kasteel Ammersoyen heeft een groot aanbod die week. Bezoekers kunnen van 1 t/m 7 april mee met een unieke kasteelrondleiding die vanwege de Nationale Museumweek gratis is voor Museumkaarthouders. Historische bouwfragmenten van de flamboyante baron Arthur de Woelmont die het afgelopen jaar zijn geconserveerd, worden dan getoond.

Op beide Paasdagen kunnen kinderen paaseieren zoeken in het kasteel. Het kasteelbezoek is te combineren met een lekkere Paasbrunch voor het hele gezin bij Horecagelegenheid Het Koetshuis Kasteel Ammersoyen op de voorburcht van het kasteel. Reserveren is noodzakelijk.

Locatie: kasteel Ammersoyen, Kasteellaan 1, Ammerzoden

Datum: vanaf 1 april 2023 woensdag t/m zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Koningsdag gesloten, tweede paasdag geopend.

Entree: volwassenen €13,50, kinderen €5,00, donateurs GLK en museumkaarthouders gratis op vertoon van geldige pas.

Reserveren: wordt aanbevolen door e-tickets te boeken via www.glk.nl/ammersoyen

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: