Kennisplatform voor Oost Nederland

Snelle en eenvoudige selectie van een luchtverhitter

Geplaatst op 23 oktober 2020

WOLF heeft een online configurator ontwikkeld, waarmee op elk moment van de dag snel en eenvoudig een luchtverhitter kan worden geselecteerd. Na het kiezen van de variant kan het type met bijbehorende luchthoeveelheid, type warmtewisselaar en capaciteit geselecteerd worden.

Bij de selectie van de uitblaastoebehoren wordt direct de worp zichtbaar die bereikt kan worden. Daarna kan op basis van de luchtintrede temperatuur en de medium temperatuur de capaciteit uitgerekend worden en kunnen de verschillende batterij types op capaciteit vergeleken worden.

Na selectie van de regelaar toebehoren ziet u een datablad van de geselecteerde unit met exacte technische specificaties, zoals luchthoeveelheid en verwarmingscapaciteit bij iedere ventilatorstap.

De diverse luchtverhitters uit het assortiment van WOLF zijn te selecteren. Zo zijn er LH, LH-EC, LH-ATEX, TLH, TLH-EC of TLHK, TLHD, TLHD-EC of TLHD-K(-EC) welke ook geschikt zijn voor koeling.

Wilt u de WOLF LH-configurator zelf ervaren? Neemt u dan contact op het WOLF team voor meer informatie. De WOLF LH-configurator is te vinden op: https://nl.wolf.eu/luchtbehandeling/service-tools/lh-configurator/

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: