Strategisch ontwerpbureau INC opent ‘officieel’ haar deuren in Enschede

14 mei 2019 Economie

Afgelopen vrijdag opende strategisch ontwerpbureau INC officieel haar vernieuwde pand voor klanten. In februari maakte het bureau de overstap naar het pand aan de Beltstraat 1 in Enschede. Een historisch pand waar ooit architectenbureau Beltman fuore maakte voor de textielindustrie. Jaren later vestigd zich op deze plek opnieuw een bureau en is er nu ruimte voor samenwerking, innovatie en creativiteit.

De opening werd verrijkt door de expositie ‘een ode aan vernieuwing’. Aan de hand van vijftal thema’s (wonen, bewegen, eten, samenwerken en kopen) werden allerlei vernieuwende projecten en samenwerkingen met diverse opdrachtgevers getoond. “We hebben maar een keer de kans om onszelf te introduceren in Enschede en we vinden het tof om dit te doen aan de hand van hoe wij tegen ontwikkelingen in de maatschappij kijken en hoe we hier, samen met onze opdrachtgevers, concreet invulling aan geven.” Aldus Sander Hofstede, eigenaar van INC.

De gehele week is de expositie te bekijken in het nieuwe pand van INC. De expositie is vrij te bezoeken op dinsdag 14 en woensdag 15 mei, tussen 16:00 en 18:00 en donderdag 16 mei tussen 16:00 en 21:00.