Kennisplatform voor Oost Nederland

Tekashi 6ix9ine komt exclusief naar Nederland voor Freshtival Weekend

Geplaatst op 24 februari 2023
Tekashi 6ix9ine komt exclusief naar Nederland voor Freshtival Weekend

Het grootste dancefestival van Oost-Nederland, genaamd Freshtival Weekend, heeft zojuist een bijzondere toevoeging gedaan aan de line up. ‘s Werelds meest besproken rapper Tekashi 6ix9ine komt exclusief voor het festival naar Nederland. Met de toevoeging van deze naam haalt de organisatie op 26, 27 & 28 mei 2023 een waslijst aan wereldartiesten naar Enschede.

Hij heeft ruim 7 miljard views op YouTube, meer dan 5 miljard streams op Spotify en samenwerkingen met Nicki Minaj, 50 Cent, Kanye West, Akon en meer. Tekashi 6ix9ine is één van de bekendste en meest besproken hiphop artiesten van de afgelopen 10 jaar. En zeker de meest herkenbare artiest met zijn regenbooghaar en vele tattoos. Exclusief voor Freshtival komt de Amerikaan dit jaar op zaterdag 27 mei 2023 naar Nederland. Met een giga live show die bekend staat om zijn explosiviteit, energie en kolkende mensenmassa’s.

Grootse programmering

Het driedaagse festival – op 26, 27 & 28 mei – pronkt dit jaar met vele grote namen op de line up. Wereldartiesten als Timmy Trumpet (nummer 8 in de DJ Mag Top 100), Fedde Le Grand (nummer 19) en Nicky Romero (nummer 20) komen naar Enschede, maar ook namen als Blasterjaxx, Brennan Heart, La Fuente en Lucas & Steve. En Nederlandse topacts als Antoon, Broederliefde, Claude, Flemming, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam en Suzan & Freek. Met 13 stages, 60.000 bezoekers en een camping het grootste dance festival van Oost-Nederland.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: