Topduo komt naar Het Grootste Kennisfestival van Nederland

6 december 2018 Nieuws

Onder de titel ‘Jammen met verschillen’ dagen Jitske Kramer en Dolf Jansen elkaar tijden Het Grootste Kennisfestival van Nederland uit anders te kijken naar macht en verschillen. Hoe inclusief is Nederland? Wat wordt er van leiders verwacht? Hoe zorgen we voor minder conflicten en meer begrip? Met antropologische lessen uit Jitske’s nieuwe boek Jam Cultures. En de stand van het land door Dolf’s ogen. Had je nog geen onbewuste vooroordelen? Na deze sessie wel. De organisatie verwacht een rake jamsessie met woorden. Naast Jitske en Dolf komen er nog zo’n 75 andere sprekers over Innovatief Organiseren op het festival en natuurlijk is er ook weer veel muziek en lekker eten en drinken op een wederom vernieuwd festivalterrein, wel weer in het havenkwartier in Deventer.

Jitske Kramer en Dolf Jansen treden samen op

Jitske Kramer
Jitske Kramer is een van de beste sprekers van Nederland. Verbindend, heeft humor, is onbevangen en energiek. Ze prikkelt mensen om stevig na te denken en hun stem te laten horen. Met flair en met lef zoekt ze de diepgang op. Jitske is corporate antropoloog, spreker, ondernemer, facilitator, oprichter van HumanDimensions en auteur van Normaal is anders, Deep Democracy – de wijsheid van de minderheid, Wow! Wat een verschil, en co-auteur van De Corporate Tribe (managementboek van het jaar 2016). Ze reist de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengt deze kennis via lezingen en masterclasses naar de wereld van organiseren, samenwerken en leiderschap. Om de slagkracht en resultaten van individuen en groepen te verbeteren (en de wereld gewoon een beetje mooier te maken). Mooi dus dat ze tijdens haar reis ook Het Grootste Kennisfestival van Nederland aandoet.

Dolf Jansen
Dolf Jansen is cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper. Hij start zijn cabaretcarrière met Hans Sibbel (Lebbis) in 1989 met succes wanneer hij aan het Leids Cabaret Festival meedoet. Daarna volgen vele uitverkochte cabaretprogramma’s voor het duo Lebbis en Jansen, waaronder ook oudejaar programma’s. De laatste jaren gaan de heren hun eigen weg. Dolf Jansen is creatief. Hij schrijft, veel en vaak: columns, gedichten, liedteksten, reisverhalen, interviews en voor diverse televisieprogramma’s. Op de radio is Jansen elke zondag te horen met ‘Afslag Thunderroad’ en elke zaterdagmiddag met ‘Spijkers met Koppen’. Dolf is een betrokken mens. Hij zet zich in voor Oxfam Novib en WarChild, de HIER!-campagne en het KWF.

Eigen event in de morgen
Het Kennisfestival start zoals altijd om 13.00 uur. De sessie van Kramer en Jansen tijdens Het Kennisfestival duurt 40 minuten. Om meer diepgang te bieden organiseert Jitske in samenwerking met haar uitgever Managament Impact ‘s morgens (dus voorafgaand aan Het Kennisfestival)  een eigen event ‘Jam Cultures’. Een ochtendsessie, waarvoor  je een apart kaartje kunt kopen, met nog meer sprekers over dit onderwerp, een lekkere lunch…en wat wil je nog meer: alvast in festivalsfeer. INCLUSIE: Join in and dance! Uiteraard is er een combiticket mogelijk voor de ochtendsessie en Het Kennisfestival.

Meer info en tickets vind je op www.hetgrootstekennisfestivalvannederland.nl