Verrassende geschenken en mooie bedrijfskleding op nieuwe website Edivorm

3 april 2019 Nieuws

Op de nieuwe website van Edivorm treft u verrassende geschenken en mooie bedrijfskleding aan waarmee u indruk kunt maken. Onlangs is het geschenken assortiment uitgebreid naar meer dan 2.500 items. In de diverse online catalogi ziet u een deel van het assortiment. Maar er is veel meer mogelijk. Edivorm helpt u graag met doeltreffende promotie.

Doeltreffend in beeld
Als ondernemer is het telkens weer een uitdaging om de boodschap doeltreffend in beeld te brengen. Hoe komt uw boodschap krachtig over bij uw doelgroep? Met een mooi geschenk heeft uw boodschap meer impact. Denk eens aan een leuke marketingactie met bijvoorbeeld bedrukte mokken. Een functioneel geschenk en tevens mooie eyecatcher op het bureau bij uw relatie. Of denk eens aan een spaaractie waarbij men uiteindelijk voor mooie geschenken met uw logo erop kan sparen. Een prima instrument om trouwe klanten te belonen of nieuwe klanten binnen te halen.

Favoriete geschenken
Een favoriet onder de geschenken blijft de tas: functioneel en doeltreffend. Zo komt uw logo telkens weer in beeld. Nu de tassen in de winkels niet meer gratis zijn, blijft de tas een favoriet item! In de nieuwste geschenkencatalogus treft u naast genoemde items ook mooie paraplu’s aan waar uw logo op kan. De paraplu is echt een blijvertje waar u relaties mee kunt verrassen. Custom made notitieblokken met uw logo en een originele slogan erop blijven ook superleuke aandachttrekkers. Of een mooie pen als geschenk, want wie schrijft die blijft! Voor een gering budget heeft u al een leuke weggever met uw logo erop.

Custom made polo
Een origineel en onderscheidend promotioneel geschenk? Dat is bijvoorbeeld een mooie polo speciaal ontwikkeld met uw huisstijl elementen (via het ‘custom made’ traject). Met een polo als geschenk hoeft u zich geen zorgen te maken dat de mouwen te lang of te kort zijn. Een prettig dragende polo met goede pasvorm doet men graag aan. Een originele slogan op de polo maakt dat de boodschap supergoed tot zijn recht komt. Edivorm werkt samen met inspirerende designers, projectmanagers en betrokken producenten. Alle expertise is in huis om het gehele traject succesvol te laten verlopen.

Logo op textiel
Aangezien wij zelf borduren kunnen wij de kleding vanuit onze showroom ook per stuk voorzien van uw logo. Niet al het textiel is geschikt om te borduren. Het is voor ons een uitdaging om op de diverse beurzen kleding met goede pasvorm te selecteren die wij ook goed kunnen borduren. Kiest u voor kleding met een geborduurd logo? En u heeft nog geen logo? Let er vanaf de eerste ontwerpfase op dat het logo ook geschikt is om te borduren. In de praktijk gebeurt het regelmatig dat vormgevers zonder borduurkennis creatieve logo’s ontwerpen die niet geschikt zijn om te borduren. Kiest de klant toch voor borduren? Dan volgen extra aanpassingen op het bestaande logo wat onnodige kosten met zich meebrengt. Het grote voordeel is dat wij ook logo’s voor drukwerk ontwerpen. Vanaf de eerste ontwerpfase houden wij rekening met de mogelijkheden binnen het druk- en borduurproces. Een sterk beeldmerk (of logo) hoeft niet bijzonder creatief en dynamisch te zijn. De meest eenvoudige logo’s kunnen bijzonder krachtige merken zijn. Neem bijvoorbeeld het logo van Mc Donalds, veel mensen herkennen direct de gele letter M op het bord langs de weg. Dat is de kracht van eenvoud. Onze veelzijdige kennis en ervaring in combinatie met onze borduurexpertise maakt het verschil in promotie.

Stralende topvorm 
Met de roots vanuit een ondernemersfamilie en ruim 20 jaar marketing- en communicatieervaring vanuit diverse branches denkt Edivorm graag met ondernemers mee. Passie voor communicatie en presentatie maakt het verschil. Zoals de stralende ster in het logo van Edivorm, helpen wij ondernemers graag naar stralende topvorm! Want stralende ondernemers zien lachen, dat is pas echt genieten. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website en laat u inspireren > www.edivorm.nl