Kennisplatform voor Oost Nederland

Visschedijk gaat verder als ATALIAN

Geplaatst op 4 januari 2022
Visschedijk gaat verder als ATALIAN

Sinds 3 januari 2022 gaat Visschedijk, in Nederland bekend op het gebied van schoonmaak, facilitaire services en catering, verder onder de naam ATALIAN. ATALIAN is een van oorsprong Franse facilitaire dienstverlener, die wereldwijd actief is. De bedrijfstak Visschedijk Catering zal vanaf begin 2022 Green Kitchen gaan heten.

Naast een naamsverandering verandert er voor de ruim 2.000 medewerkers en de ruim 30.000 opdrachtgevers van Visschedijk niets, want Visschedijk is sinds 2017 al onderdeel van ATALIAN. De enorme expertise, het innovatievermogen en de kwaliteitsimpulsen binnen de wereldwijde organisatie worden in Nederland al maximaal benut en zullen nu onder dezelfde naam verder worden ontplooid.

Directieleden John van de Bunt, Mathia Brandsma, Luc Kok en Paul Nijhuis blijven aan het roer en kijken zeer positief uit naar de naamsverandering en mogelijkheden op het gebied van internationalisatie. Commercieel directeur John van de Bunt: “Voor onze medewerkers en klanten blijft alles hetzelfde: de kwaliteit van onze dienstverlening, maar ook onze missie om sociaal te ondernemen. Hiermee behouden wij ons betrokken en persoonlijke karakter. Weliswaar veranderen we de naam en de huisstijl, maar het contact met de klant blijft onveranderd.”

Met de beste mensen
Veel medewerkers zullen vanaf begin 2022 in een nieuw jasje op diverse schoonmaak en catering locaties van klanten aan de slag gaan. Directielid Luc Kok over de naamswijziging in Nederland: “Onze kracht is én blijft de sterke lokale binding. Onze medewerkers in Nederland kennen hun klanten al jaren. Wij zijn bekend in de verschillende regio’s en kennen de markt. Hoe internationaler wij door deze stap ook worden, wij zullen ons werk ook in Nederland altijd op de vertrouwde en vooral succesvolle Visschedijk manier blijven doen: dichtbij, bereikbaar en aanspreekbaar. Van mens tot mens. Met de beste mensen.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: