Kennisplatform voor Oost Nederland

Westerhof Advies gaat verder onder de naam Westerhof Corporate Finance

Geplaatst op 30 september 2022
Westerhof Advies gaat verder onder de naam Westerhof Corporate Finance

Vanaf vandaag zal het Almelose bedrijf Westerhof Advies verder gaan als Westerhof Corporate Finance. Nieuwe mede-eigenaar Jan Jaap Benus, die sinds een half jaar aan boord is bij het financieel adviesbureau, zal samen met Marc Westerhof onder deze nieuwe naam bedrijven gaan adviseren op het gebied van bedrijfsfinanciering, bedrijfswaardering en het aan- en verkopen van een bedrijf.

Jan Jaap Benus is geen onbekende in de financiële sector. De nieuwe partner van Marc Westerhof is een ervaren bankier die bij verschillende banken heeft gewerkt. Als bankier heeft Jan Jaap honderden ondernemingen uit diverse branches aan een financiering geholpen, alvorens hij in maart 2022 de overstap maakte naar het ondernemerschap.

Oprichter Marc Westerhof begon in 2007 zijn bedrijf Westerhof Advies. Sindsdien heeft Marc talloze ondernemers begeleid bij het aan- verkopen van hun onderneming en het aantrekken van bedrijfsfinanciering. Met de uitbreiding van één naar twee eigenaren ziet Marc een veelbelovende toekomst in, waarin hij samen met Jan Jaap nog veel meer ondernemers aan een financiering hoopt te helpen.

Daarnaast kondigt Westerhof Corporate Finance, gevestigd in Magna Porta te Almelo, zijn nieuwe naam aan met de lancering van een vernieuwde website en huisstijl. Met de naamswijziging probeert Westerhof Corporate Finance beter kenbaar te maken in welke markt het bedrijf zich specialiseert, namelijk bedrijfsfinanciering. Marc Westerhof en Jan Jaap Benus willen met deze nieuwe huisstijl, tezamen met het blijven hanteren van hun professionele en betrouwbare werkwijze, de ambitie uiten om te groeien als organisatie in Oost-Nederland. 

Benieuwd wat Westerhof Corporate Finance voor uw bedrijf kan betekenen? Bekijk de splinternieuwe website hier of neem direct contact op met één van de adviseurs!

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: