Kennisplatform voor Oost Nederland

12Build gaat samenwerken met Belgische concurrent Dpas

Geplaatst op 21 februari 2018

12Build, het grootste Europese prijsaanvraagplatform voor de bouwsector, kondigt vandaag aan dat het gaat samenwerken met Dpas uit België. De bedrijven zullen onder de vlag van 12Build verder gaan.

Door deze samenwerking verdubbelt 12Build zijn klantenbestand in België. Dit betekent een groei voor de Belgische tak en maakt van 12Build de marktleider in België. Zaakvoerder van Dpas, Jurgen Van Grieken, gaat 12Build helpen de software verder te optimaliseren voor de Belgische markt.

 

Jurgen van Grieken: “ Erik, de zaakvoerder van 12Build, en ik zijn beide 10 jaar geleden begonnen met hetzelfde idee. Erik heeft dit in Nederland en Europa kunnen laten groeien tot een toonaangevend systeem. Door mijn kennis van de Belgische markt te bundelen met 12Build weet ik zeker dat zij het perfecte product voor de bouwsector in België verder gaan ontwikkelen.“ Het Belgische klantenbestand van 12Build bestaat momenteel uit 25 hoofdaannemers. Door de samenwerking met Dpas krijgen huidige Dpas gebruikers de mogelijkheid om over te stappen naar Matchmaker (het prijsaanvraagsysteem) van 12Build. Dit betekent dat een groot deel van de Belgische nationale bouwomzet via 12Build zal worden aangevraagd en uitbesteed.

 

De overname van Dpas in België is een strategische beslissing van 12Build om de groei in België te versnellen. Directeur van 12Build, Erik Nieuwenhuis: “ Het opdelen van meetstaten en het optimaliseren van de workflow zijn belangrijke toevoegingen in 12Build. Deze update zal begin maart live gaan, waardoor alle huidige gebruikers zonder meerkosten kunnen profiteren van de geweldige invloeden uit Dpas.’

Personeelsuitbreiding
Omwille van de overname van Dpas is 12Build dringend op zoek naar Belgische accountmanagers.

12Build
Met behulp van 12Build kunnen (middel) grote hoofdaannemers snel en eenvoudig zoeken naar bouwpartners die perfect aansluiten bij ieder soort project. Vervolgens kunnen ze prijzen aanvragen op basis van de vaak vele (grote) documenten die hiermee gepaard gaan. Dit alles gebeurt in een uiterst beveiligde omgeving en er is geen installatie nodig omdat alles ‘in de cloud’ staat. 12Build heeft op dit moment een database met miljoenen bouwspecialisten /leveranciers in heel Europa. Van deze bedrijven zijn minimaal bedrijfsgegevens, e-mailadressen, specialisaties enz. bekend. Deze bouwspecialisten profiteren gratis van relevante aanvragen en een eigen dashboard dat ze kosteloos kunnen optimaliseren. Tegenwoordig zijn er meer dan 450 hoofdaannemers (waarvan 25 uit België) bij 12Build aangesloten, die samen ruim 1.3 miljoen prijsaanvragen hebben verstuurd.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: