Columns

Kijk op oost nederland wil de ondernemers in Oost-Nederland samen met haar specialisten en columnisten voeden, prikkelen, motiveren en inspireren met interessante columns en informatieve items van collega ondernemers. De columns worden gepubliceerd in het magazine Kijk op oost nederland maar ook afzonderlijk op de website en social media koppelingen. Wilt u ook columnist worden en staat uw branche er nog niet tussen? Neem dan contact op met de afdeling advies, zij informeren u graag.

Remco Kruit - TÜV Rheinland B.V.

Specialisatie: Certificering en audits

Remco Kruit is Business Development Manager Systems bij TÜV Rheinland Nederland B.V. in zijn columns vertelt Remco over industrie en infrastructuur en Certificering en audits. Meer weten over TÜV Rheinland? Kijk dan op hun website www.tuv.com/netherlands/nl/index.html

Arnold Poelstra - Ernst & Young

Specialisatie: Belastingadviseur

Arnold Poelstra is partner bij Ernst & Young Nederland. Via zijn columns wil Arnold zijn ervaringen en kennis met jullie delen. Voor vragen kan je hem vrijblijvend bereiken via arnold.poelstra@nl.ey.com of bel +31638740312

Han Boin - CM-Data

Specialisatie: Internet of Things

Han Boin is Operationeel Directeur bij CM-Data. CM-Data is gespecialiseerd in predictive maintenance. Onder predictive maintenance verstaan ze het onderhoud dat gedaan wordt op basis van de werkelijke staat van de apparatuur met behulp van Internet of Things (IoT). Han wil zijn kennis en ervaringen over IoT & Data met jullie delen.

Marcel Hielkema - VNO-NCW Midden

Specialisatie: Netwerken

Marcel Hielkema is voorzitter van VNO-NCW Midden. VNO-NCW Midden is één van de vijf krachtige regionale verenigingen van VNO-NCW, de grootste ondernemersvereniging van Nederland. Zij maken zich sterk voor een optimaal ondernemers- en vestigingsklimaat.

Niek Schipper - KROON b.v.

Specialisatie: Vastgoedontwikkeling

Niek Schipper is directeur van KROON. KROON staat voor Het Kennisteam voor Ruimtelijke Ontwikkelingen in Ondernemend Nederland. Als intermediair in vastgoedontwikkeling zetten zij hun expertise in voor al uw vastgoedvraagstukken! Niek wil zijn kennis en ervaringen over vastgoedontwikkeling met jullie delen.

Richard Temmink - Centrum voor Bedrijfsopvolging

Specialisatie: Begeleiden van ondernemers

Richard Temmink, werkzaam bij Centrum voor Bedrijfsopvolging, begeleidt ondernemers in het mkb om groeiambities waar te kunnen maken. Via zijn columns wil hij zijn kennis en ervaringen met jullie delen.

Roy Groothuis - BLOM opleidingen

Specialisatie: Opleiden

Roy Groothuis is directeur van BLOM opleidingen. Blom opleidingen is gespecialiseerd in het opleiden van medewerkers die werken met internetransportmiddelen zoals heftrucks, reachtrucks, hoogwerkers en bovenloopkranen. Roy wil zijn kennis en ervaringen over heftruck- en reachtruckopleidingen met jullie delen.

Ron van Gent - VNO-NCW Midden

Specialisatie:

Ron van Gent is directeur van VNO-NCW Midden. VNO-NCW Midden is een van de vijf krachtige regionale verenigingen van VNO-NCW, de grootste ondernemersvereniging van Nederland. Wij maken ons sterk voor een optimaal ondernemers- en vestigingsklimaat.

Ruud Wilbrink - Wildbrink & Den Otter

Specialisatie: Notariaat & estate planning

Ruud Wilbrink is werkzaam bij Wildbrink & Den Otter als notariaat & estate planning. Ruud Wilbrink wil zijn kennis en ervaringen over notariaat & estate planning met jullie delen.

Johan Siebert - Siebert & Wassink

Specialisatie: HR Adviesbureau

Johan Siebert is mede-eigenaar van Siebert & Wassink. Johan wil zijn kennis en ervaringen over HR met jullie delen via zijn columns.

Jeroen Huisman - Centrum voor Bedrijfsopvolging

Specialisatie: Begeleiden van ondernemers

Jeroen Huisman is werkzaam bij Centrum voor Bedrijfsopvolging. CvB begeleidt ondernemers in het MKB om groeiambities waar te kunnen maken. Via zijn columns wil hij zijn kennis en ervaringen met jullie delen

Klaas Olijnsma - Centrum voor Bedrijfsopvolging

Specialisatie: Bedrijfsadvies

Klaas Olijnsma is partner bij Centrum voor Bedrijfsopvolging BV; adviseur bij BOVAG Bedrijfsadvies; eigenaar Gel-Fri Bedrijfsadvies. Het CvB adviseert en begeleidt ondernemers gedurende het hele traject van overdracht/verkoop van de onderneming.

Paul Bloem - Radmer Arbeidsadvies

Specialisatie: Arbeidsadvies

Paul Bloem is directeur bij Radmer Arbeidsadvies BV en POWR-mensenwerk BV. Met de medewerkers van Radmer Arbeidsadvies BV zie ik het als mijn taak om ideeën op het gebied van mens, werk en inkomen om te zetten in plannen en diensten, die aansluiten bij actuele ontwikkelingen.

Gerwin Knippenborg - Knippenborg Subsidieadvies

Specialisatie: Subsidieadvies

Gerwin Knippenborg is directeur van Knippenborg Subsidieadvies. Via zijn columns wil Gerwin Knippenborg zijn kennis en ervaringen over Subsidieadvies met jullie delen. Gerwin Knippenborg is ook te vinden op LinkedIn of ga direct naar de website van Knippenborg Subsidieadvies.

Hans Tragter - Tragter Groep uit Neede

Specialisatie: Brandbeveiliging

Hans Tragter is directeur van Tragter Groep uit Neede. Alle facetten van veiligheid en beveiliging onder één dak! Eén aanspreekpunt, kwaliteit, overzichtelijk en scherpe tarieven. Dit is precies waarmee Tragter Groep zich onderscheidt ten opzichte van haar concullega’s! Tragter Groep biedt haar klanten een totaal ontzorgingspakket op het gebied van veiligheid.

Jacco Vonhof - Voorzitter VNO-NCW Midden

Specialisatie: Netwerken

Jacco Vonhof is voorzitter van VNO-NCW Midden en directeur van Novon Schoonmaak in Zwolle. Als voorzitter VNO-NCW Midden wil hij zich inzetten de vereniging zichtbaarder te maken. VNO-NCW heeft een prachtige infrastructuur waar op gemeentelijk, regionaal, provinciaal, maar ook landelijk en zelfs ook op Europees niveau invloed kan worden uitgeoefend, aldus Jacco. Hij neemt in zijn vaste columns uit Kijk op oost Nederland de algemene economische ontwikkeling van Oost Nederland onder de loep. Neem voor reacties gerust rechtstreeks contact met hem op. Jacco Vonhof is ook te vinden op LinkedIn en te volgen op Twitter.