Columns

Kijk op oost nederland wil de ondernemers in Oost-Nederland samen met haar specialisten en columnisten voeden, prikkelen, motiveren en inspireren met interessante columns en informatieve items van collega ondernemers. De columns worden gepubliceerd in het magazine Kijk op oost nederland maar ook afzonderlijk op de website en social media koppelingen. Wilt u ook columnist worden en staat uw branche er nog niet tussen? Neem dan contact op met de afdeling advies, zij informeren u graag.

Ron van Gent - VNO-NCW Midden

Specialisatie:

Ron van Gent is directeur van VNO-NCW Midden. VNO-NCW Midden is een van de vijf krachtige regionale verenigingen van VNO-NCW, de grootste ondernemersvereniging van Nederland. Wij maken ons sterk voor een optimaal ondernemers- en vestigingsklimaat.

Gerwin Knippenborg - Knippenborg Subsidieadvies

Specialisatie: Subsidieadvies

Gerwin Knippenborg is directeur van Knippenborg Subsidieadvies. Via zijn columns wil Gerwin Knippenborg zijn kennis en ervaringen over Subsidieadvies met jullie delen. Gerwin Knippenborg is ook te vinden op LinkedIn of ga direct naar de website van Knippenborg Subsidieadvies.

Hans Tragter - Tragter Groep uit Neede

Specialisatie: Brandbeveiliging

Hans Tragter is directeur van Tragter Groep uit Neede. Alle facetten van veiligheid en beveiliging onder één dak! Eén aanspreekpunt, kwaliteit, overzichtelijk en scherpe tarieven. Dit is precies waarmee Tragter Groep zich onderscheidt ten opzichte van haar concullega’s! Tragter Groep biedt haar klanten een totaal ontzorgingspakket op het gebied van veiligheid.

Jacco Vonhof - Voorzitter VNO-NCW Midden

Specialisatie: Netwerken

Jacco Vonhof is voorzitter van VNO-NCW Midden en directeur van Novon Schoonmaak in Zwolle. Als voorzitter VNO-NCW Midden wil hij zich inzetten de vereniging zichtbaarder te maken. VNO-NCW heeft een prachtige infrastructuur waar op gemeentelijk, regionaal, provinciaal, maar ook landelijk en zelfs ook op Europees niveau invloed kan worden uitgeoefend, aldus Jacco. Hij neemt in zijn vaste columns uit Kijk op oost Nederland de algemene economische ontwikkeling van Oost Nederland onder de loep. Neem voor reacties gerust rechtstreeks contact met hem op. Jacco Vonhof is ook te vinden op LinkedIn en te volgen op Twitter.

Eric Krabbe - Djopzz

Specialisatie: Mens & Loopbaan

Eric Krabbe is directeur van Djopzz, dat is gespecialiseerd in mens en loopbaan. Als verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer helpt zijn bedrijf klanten de tijdelijke inzet van arbeidskrachten te regisseren. Voor meer informatie: www.djopzz.nl.

Jurgen Rutgers - BeSite B.V.

Specialisatie: Internetspecialist

Jurgen Rutgers is sinds 1999 internet ondernemer en DGA van BeSite Group BV.  Jurgen Rutgers heeft ervaring in het bedenken, uitwerken, versterken en opzetten van internet concepten. Zijn kracht ligt in het bedenken en aanvullen van creatieve ideeën en het vertalen hiervan in concrete business. Ook is hij ambassadeur van Getting Things Done (GTD) om jezelf beter te organiseren. Jurgen Rutgers deelt zijn kennis en ervaringen in zijn vaste columns. Voor vragen kunt u rechtstreeks contact met hem zoeken. Jurgen Rutgers is ook te vinden op LinkedIn en te volgen op Twitter.

Arnold Poelstra - EY

Specialisatie: Belastingadviseurs LLP

Arnold Poelstra is partner van EY (Ernst & Young) te Zwolle. Hij neemt in zijn vaste columns uit Kijk op oost nederland de algemene economische ontwikkeling van Oost Nederland onder de loep. Neem voor reacties gerust rechtstreeks contact met hem opnemen via arnold.poelstra@nl.ey.com. Voor vragen is Arnold Poelstra ook te vinden op LinkedIn.

Jan Berkelmans - LMI Nederland Bredevoort

Specialisatie: Persoonlijke ontwikkelprogramma's

Jan Berkelmans is Directeur van LMI Nederland Bredevoort. LMI coacht, begeleidt en ontwikkelt al ruim 50 jaar mensen en organisaties op basis van de LMI leiderschapontwikkelprogramma's. Ze doen dat wereldwijd in meer dan 80 landen en in 27 talen.

mr. Tian Herstel - JPR Advocaten

Specialisatie: Advocatuur

mr. Tian Herstel is advocaat bij JPR Advocaten in Doetinchem en werkzaam in het Ondernemingsrecht. Zijn specialisaties binnen dit rechtsgebied zijn: insolventierecht, vennootschapsrecht en fusies en overnames. Tian is sinds 1997 actief als advocaat en sinds enige tijd ook columnist bij Kijk op oost nederland. Hij deelt graag zijn kennis via zijn columns met de ondernemers in Oost-Nederland. Heeft u vragen of opmerkingen over één van zijn columns neem dan rechtstreeks contact op met Tain Herstel. U kunt hem ook vinden op LinkedIn of volgen op Twitter.

Mark van Schie - INcompanyCASSO

Specialisatie: Incassospecialist

Mark van Schie is eigenaar van INcompanyCASSO uit Groenlo. Mark van Schie is naast de algemene incasso zaken, gespecialiseerd in het behandelen van zaken die voortvloeien uit verzekeringsfraude. Het incasseren van gemaakte onderzoekskosten en/of terugvorderen van een onterechte schade-uitkering. Mark van Schie deelt zijn kennis en ervaringen uit de incasso praktijk met de ondernemers in zijn vaste columns. Voor vragen kunt u rechtstreeks contact met hem zoeken. Mark van Schie is ook te vinden op LinkedIn en te volgen op Twitter.

Florian Overkamp - SpeakUp

Specialisatie: Telecommunicatie

Florian Overkamp is oprichter van SpeakUp. Speakup is aanbieder van oplossingen binnen de telecommunicatie. Zij geloven in de kracht van telecommunicatie op basis van heldere, sterke techniek als oplossing voor dagelijkse vraagstukken, waarbij niet de gangbare business modellen leidend zijn, maar de optimale oplossing voor nu en in de toekomst.

Otto Willemsen - Duurzaam4Life

Specialisatie: Duurzaamheid

Otto Willemsen is eigenaar van Duurzaam4Life. Om zijn eigen bedrijf te starten was een logische stap die alle passie, kennis en ervaring verbindt. Duurzaam realiseren met realistische duurzaamheid, dat is wat hij doet (dromen omzetten in visie, doelstellingen vertalen in renderende actie). Dit door training, organisatieadvies, en project of interim werk. Hij neemt in zijn vaste columns uit Kijk op oost nederland de duurzame ontwikkeling van Oost-Nederland onder doe loep. Otto Willemsen is ook te vinden op LinkedIn en Twitter. Ook kunt u een kijkje nemen op zijn website.