Kennisplatform voor Oost Nederland

Officiële opening Metos Deventer

Geplaatst op 1 februari 2018

Metos, specialist in professionele keukens en spoelkeukens, heeft zich gevestigd op A1 Bedrijvenpark Deventer. Het bedrijf heeft twee bestaande vestigingen in Amsterdam en Ruurlo samengevoegd op deze nieuwe locatie. Op de kavel van 7000 m2 is een moderne bedrijfshal met magazijn en kantoor gebouwd. Metos heeft ruim 110 medewerkers, waaronder een team servicemonteurs dat werkzaam is in heel Nederland en kantoorpersoneel dat op de nieuwe locatie werkzaam is.

De voordelen voor relaties
Het nieuwe pand biedt veel voordelen voor relaties van Metos. Zo is het bedrijvenpark centraal gelegen in Nederland en via de A1 uitstekend bereikbaar. Alle afdelingen bevinden zich nu onder 1 dak, hierdoor zijn de lijnen kort, kan er snel worden geschakeld en efficiënt worden gewerkt. In het moderne en grote magazijn met loading docks, kan Metos een ruime voorraad houden en hierdoor de levertijden verkorten. In het splinternieuwe bedrijfsrestaurant kunnen klanten demonstraties en instructies krijgen van de nieuwste apparatuur. Daarnaast is er een testruimte waar apparatuur kan worden getest en waar de monteurs hun vakkennis nog beter up-to-date kunnen houden.

Duurzaam
Duurzaamheid was belangrijk bij de ontwikkeling van het nieuwe bedrijfspand. Er is onder meer gebruikgemaakt van duurzame materialen en energie, zoals een lucht-water-warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en koeling in de bedrijfshal. Daarnaast wordt het voedselafval uit het restaurant met behulp van eigen apparatuur op locatie gerecycled tot compost. Van Langen: “Deze ontwikkeling past bij onze organisatie en de producten die wij aanbieden.”

Officiële opening
Vrijdag 2 februari 2018 is de officiële opening van Metos Deventer. Tussen 15.00 uur en 19.00 uur zijn genodigden welkom om het pand te bezichtigen. Om 16.00 uur is het officiële openingsmoment door Wethouder Frits Rorink van Gemeente Deventer en Algemeen Directeur Stef van Langen van Metos B.V.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: