Kennisplatform voor Oost Nederland

5e FD Gazelle nominatie voor TransHeroes uit Rijssen

Geplaatst op 19 oktober 2017
5e FD Gazelle nominatie voor TransHeroes uit Rijssen

Logistiek dienstverlener TransHeroes | Smart Logistics Group uit Rijssen heeft haar 5e nominatie ontvangen voor een FD Gazelle. Het bedrijf behoort hiermee wederom tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De uitreiking van de prestigieuze FD Gazellen award 2017 zal plaats vinden op 16 november in Deventer .

“De FD Gazelle is voor ons toch elk jaar weer een feestje. Het is dé bevestiging dat we na een jaar hard werken erkend worden voor de doorgemaakte groei.” Aldus Edwin Asveld, CEO en eigenaar van TransHeroes. “De groei wordt bij de FD Gazellen weliswaar gemeten in omzet, maar we zien het ook breder. De organisatie groeit in zijn geheel, in type dienstverlening en in personeelsaantal. De ambitie is er zeker om deze trend vast te houden, dat is een mooie uitdaging voor aankomend jaar.”

Groei komt mede door verbreding dienstverlening
Zeer recent heeft het bedrijf samen met haar dochterondernemingen haar intrek genomen in een modern distributiecentrum in Rijssen. Voorheen lag de focus echt op transport naar Oost- en Zuid-Europa, warehousing en douane. De dienstverlening is echter de afgelopen jaren fors uitgebreid. Inmiddels verzorgt de logistieke duizendpoot wegtransport en wereldwijde distributie, warehousing, lucht- en zeevracht alsmede spoedtransport en treedt het op als erkend douane agent. “We hebben gemerkt dat onze manier van werken als erg prettig wordt gezien door de klanten. Dat concept hebben we gekopieerd naar onze spoedtransport, luchtvracht en zeer recent onze zeevracht afdeling in Burgh-Haamstede. Hiervoor hebben we zeer ervaren mensen aangetrokken die echt vakidioot zijn. De kennis die deze mensen hebben binnengebracht is zeer waardevol.” Zegt Jan Dekker, Chief Operating Officer.

Meerdere nominaties en zelfs regiowinnaar in het verleden
Dit is alweer de 5e nominatie voor het bedrijf en haar dochterondernemingen. In 2015 werd het bedrijf zelfs uitgeroepen tot de winnaar van Overijssel, destijds nog onder de naam ATB Group B.V.. Ook de dochterondernemingen TTS Quality Logistics B.V. en BTA International B.V. hebben in het verleden hoge ogen gegooid. Het bedrijf schat dit jaar de kansen best goed in. “De categorieën bij de FD Gazellen zijn onderverdeeld naar omzet. Klein is tot €2 miljoen omzet, middelgroot waarin wij de afgelopen jaren hebben meegedaan van €2 tot €10 miljoen. Deze categorie zijn we inmiddels ruim ontgroeid en dus zijn we dit jaar ingedeeld in groot, boven de €10 miljoen omzet. Er zijn minder kandidaten bij de grote spelers en daarmee onze kansen een stuk groter. Het wordt zeker spannend op 16 november”, besluit Asveld.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: