Kennisplatform voor Oost Nederland

8vance Matching Technologies zet Jobliebe in voor intermediairs en MKB

Geplaatst op 1 maart 2021
“Recruiten en outplacement” voor een flat fee! Uniek product voor intermediairs en MKB

8vance Matching Technologies zet een nieuw talentmobiliteitsproduct in de markt, speciaal gericht op intermediairs en MKB-bedrijven in Nederland.

Vorig jaar startte 8vance met ruim 20 partners het initiatief Jobliebe, waar werkgevers, intermediairs en werkzoekenden elkaar tijdens de coronacrisis eenvoudig konden vinden, ook over grenzen van branches heen, door te matchen op basis van skills en competenties.

Nieuw Jobliebe

Inmiddels is Jobliebe uitgegroeid tot een platform waar bedrijven en intermediairs samenwerken in regionale of sectorale ecosystemen. Aan Jobliebe worden nu extra data en functionaliteiten toegevoegd zodat er een nieuw en uniek product ontstaat. Op het vernieuwde Jobliebe wordt het nu mogelijk om zelf een gesloten of open ecosysteem te starten. Het platform wordt verder helemaal ‘gepreload’ met openbare arbeidsmarktdata, wat betekent dat bijna alle vacatures en publieke profielen beschikbaar zijn om mee te matchen. Tenslotte komt dit allemaal, inclusief de autonome matching, beschikbaar voor een vast bedrag per maand met onbeperkt gebruik.

Flinke inspanning

“Na een flinke inspanning hebben we nu, AVG-proof, een bijna volledige datatransparantie kunnen creëren, voor werk- en talentmobiliteit in Nederland. Hiermee worden bijna alle wervings- en outplacementtrajecten die een MKB-bedrijf of recruiter zou kunnen hebben, ondersteund,” licht Han Stoffels, CEO van 8vance toe. “De deelnemers besparen hiermee veel tijd en kosten en zij geven tegelijkertijd een ongekend grote werkzekerheidsgarantie aan hun individuele medewerkers”, aldus Han Stoffels.

Nieuwe instroom

Voor nieuwe instroom kunnen bedrijven en intermediairs nu laagdrempelig gebruik maken van de service op Jobliebe en onbeperkt vacatures matchen met bijna 7 miljoen publieke profielen in Nederland. Daar bovenop komt het netwerkeffect van samenwerkende organisaties op het Jobliebe ecosysteem. Het is ook mogelijk vanuit een werknemer of kandidaat te werken en heel nauwkeurig te matchen met alle publieke vacatures van Nederland of een directe vervolgstap binnen het lokale ecosysteem te organiseren.

Via de website kunnen bedrijven en intermediairs eenvoudig zelf een account aanmaken om de service gratis uit te proberen zonder ergens aan vast te zitten.

Autonome matching

De autonome matchtechnologie van 8vance waarbij het systeem zelfstandig matches voorstelt op basis van skills en competenties, wordt toegepast in het Jobliebe platform. Hierdoor krijgt een gebruiker direct inzicht in een voorgeselecteerde lijst van best passende kandidaten uit enkele miljoenen profielen, of bij outplacement uit de best passende vacatures.

“De vernieuwing en het unieke komt dus voort uit de combinatie van zowel de autonome matchtechnologie, de ecosysteem-ondersteuning, de vele data die erin zit, en het flat fee businessmodel per gebruiker, voor oneindig gebruik”, aldus Stoffels.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: