Kennisplatform voor Oost Nederland

90 sprekers over innovatief organiseren tijdens 3e editie van Het Grootste Kennisfestival van Nederland

Geplaatst op 3 juni 2018

De derde editie van Het Grootste Kennisfestival van Nederland op 14 juni in Deventer is bijna uitverkocht. ‘’Je kunt er nog bij zijn, maar dan moet je snel zijn. Het gaat nog even heel hard nu met de laatste kaarten’’ aldus een blije organisatie. Het Kennisfestival heeft de inhoud van een heel groot congres. ‘’Dat mogen we met wel 90 inhoudelijke bijdragen wel zeggen’’. Maar de sfeer van een muziekfestival. Naast de lezingen, workshops en andersoortige sessies, treden er ook 12 bands, singer songwriters en het steeds bekender wordende mannenkoor ‘de Koorbazen’ op. En is er mooi generatietheater, een pop-up museum, kun je een ijsbad nemen, van een stoelmassage genieten, zijn er korte yoga sessies en is er bij een keur aan foodtrucks van alles te eten en te drinken.

Water in de haven meer betrekken
Het muziekpodium, vlakbij het foodplein, met allerlei lekker eten en drinken, is dit jaar op een boot die aan de kade ligt. Het water wordt sowieso veel meer bij het festival betrokken deze editie. Zo is er een groot ponton gecreëerd met een grote en een aantal kleine tenten. En zijn er waterfietsen waarop gespeeddatet met sprekers kan worden.

Dynamisch managen, flexibel organiseren, co-creëren, leiderschap en slim werken
De nadruk ligt natuurlijk wel gewoon op de inhoud. Het centrale thema is ‘innovatief organiseren’. Je kunt daarbij denken aan onderwerpen als dynamisch managen, flexibel organiseren, co-creëren, persoonlijk leiderschap en slim werken. Het aantal sprekers is te veel om op te noemen, maar samen met alle partners is er weer een toonaangevend programma samengesteld. Dat trouwens wordt aangevuld met allerlei verrassende elementen. Dat is ook het mooie van een festival. Je bent onderweg naar een bepaalde sessie, maar kunt zo maar blijven hangen bij wat anders.

Zoveel te doen
Op maar liefst 20 podia en andere plekken gebeurt er wat op het festivalterrein. Gelukkig is er een handig blokkenschema dat deelnemers nu al kunnen bestuderen, zodat ze wel een route voor zich zelf kunnen samenstellen. Aan de festivalapp is daarvoor een speciale functie toegevoegd, waarbij je jouw favoriete route langs sprekers en muzikanten kunt bewaren en zelfs delen met vrienden of collega’s. Ook is er een aantal voorbeeldroutes te bekijken in de app.

Programmaboekje
Naast het blokkenschema is er een programmaboekje ontwikkeld waar alle sessies nog even kort beschreven worden. Uitgebreidere uitleg over alle bijdragen staat overigens wel op de website. Het boekje kan nu al digitaal worden ingezien, ook via de website. Bij binnenkomst op het terrein ontvangt iedere deelnemer een gedrukt exemplaar.

Laatste kaarten
Er is dus nog een beperkt aantal van de 2.500 kaarten beschikbaar. Kaarten kosten 195,- en ze zijn te koop via de website: www.hetgrootstekennisfestivalvannederland.nl/tickets.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: