Kennisplatform voor Oost Nederland

Code 95 training door Profile Heuver

Geplaatst op 18 juni 2019

Profile Heuver in Hardenberg geeft vanaf nu ook Code 95 trainingen. Deze gecertificeerde Code 95 nascholing is voor beroepschauffeurs en gaat voornamelijk over banden en incidentmanagement. Code 95 is een code op het rijbewijs die aangeeft dat een chauffeur vakbekwaam is.

Het resultaat van het volgen van een Code 95 training bij Profile is het bevorderen van veiligheid en doorstroming (100% uptime) en het verminderen van CO2-uitstoot. Bovendien levert deze verplichte nascholing de deelnemers zeven registratie-uren op.

Meer uptime

Jos van der Bas neemt met zijn bedrijf Van der Bas Transport deel aan de Code 95 trainingen: “Uiteraard doen we mee om aan onze verplichtingen te voldoen, maar door de training realiseren onze chauffeurs bovendien meer uptime.” Bij Profile Heuver weet men: “Stilstand kost onze klant geld. Onze missie is dan ook om ervoor te zorgen dat een vrachtwagen altijd kan rijden en dus honderd procent uptime heeft.”

Het programma van de Code 95 training bevat de volgende onderdelen: Over Profile, Wetgeving banden, Banden controleren, Bandenspanning, Wat te doen bij verschillende calamiteiten en Incident Management.

Aanmelden voor de Code 95 training kan via de website www.profiletyrecenter.nl/code-95   

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: