Kennisplatform voor Oost Nederland

Aandelen van Ausems en Kerkvliet overgenomen door Vitaal Verder

Geplaatst op 21 maart 2024
De eigenaren van ons bedrijf, de heer en mevrouw Ausems, hebben na ruim 30 jaar hun onderneming verkocht. Als grondleggers hebben ze een kwalitatief hoogwaardige onderneming opgebouwd. Belangrijk voor hen is dat die kwaliteit, de eigen identiteit én het werk van de medewerkers gewaarborgd blijft. Ze dragen met een goed gevoel de onderneming over aan de eigenaren van Vitaal Verder. Ook deze onderneming kenmerkt zich door Twentse nuchterheid en particulier eigenaarschap. Kwaliteit, betrokkenheid en sterke dienstverlening staan ook bij Vitaal Verder voorop. Zowel Ausems en Kerkvliet als Vitaal Verder zijn actief op het gebied van arbeid en gezondheid. En bundelen hun krachten om nog meer impact te hebben op het welzijn van mensen, zowel op het werk als in het dagelijks leven. Voor jullie als klant verandert er niets. Het team dat voor jullie organisatie werkt, blijft met en voor jullie werken. Ook het management blijft behouden voor Ausems en Kerkvliet. Naast de aansturing van Ausems en Kerkvliet gaat Erik van Lenthe als directeur ook de organisatie Vitaal Verder leiden. Wij kijken er naar uit om jullie, met nieuwe eigenaren maar met hetzelfde team, te blijven ondersteunen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

”De eigenaren van ons bedrijf, de heer en mevrouw Ausems, hebben na ruim 30 jaar hun onderneming verkocht. Als grondleggers hebben ze een kwalitatief hoogwaardige onderneming opgebouwd. Belangrijk voor hen is dat die kwaliteit, de eigen identiteit én het werk van de medewerkers gewaarborgd blijft.

Ze dragen met een goed gevoel de onderneming over aan de eigenaren van Vitaal Verder. Ook deze onderneming kenmerkt zich door Twentse nuchterheid en particulier eigenaarschap. Kwaliteit, betrokkenheid en sterke dienstverlening staan ook bij Vitaal Verder voorop. Zowel Ausems en Kerkvliet als Vitaal Verder zijn actief op het gebied van arbeid en gezondheid. En bundelen hun krachten om nog meer impact te hebben op het welzijn van mensen, zowel op het werk als in het dagelijks leven.

Voor jullie als klant verandert er niets. Het team dat voor jullie organisatie werkt, blijft met en voor jullie werken. Ook het management blijft behouden voor Ausems en Kerkvliet. Naast de aansturing van Ausems en Kerkvliet gaat Erik van Lenthe als directeur ook de organisatie Vitaal Verder leiden.

Wij kijken er naar uit om jullie, met nieuwe eigenaren maar met hetzelfde team, te blijven ondersteunen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: