Kennisplatform voor Oost Nederland

AB Oost wordt Abeos

Geplaatst op 7 juni 2018

AB Oost heet voortaan Abeos. Vanaf 1 juni 2018 heeft de organisatie op het gebied van flexibele arbeid in agri & food een nieuwe naam. Dat gaat gepaard met een nieuw logo en een nieuwe slogan, namelijk Werken met Vakkrachten. 

Verruimde blik
Van oudsher is AB Oost actief in het oosten van Nederland. Sinds enkele jaren heeft het bedrijf zijn blik echter verruimd. Als dé regisseur van flexibele arbeid in agri en food bedient het bedrijf ook klanten in het noorden, zuiden en westen van Nederland. De naam AB Oost dekte daarom de lading niet meer. 

Vakmanschap
De nieuwe naam is ook ingegeven door de visie van het bedrijf, namelijk structurele groei en vakmanschap. Groei wordt nagestreefd door meer diensten op maat aan te bieden. Vakmanschap in combinatie de kracht van ICT leidt tot modernisering om juist met persoonlijke aandacht het verschil te maken. Bij die ambitie past een krachtig logo en een nieuwe naam: Abeos. 

Roots koesteren
Wie de naam Abeos uitspreekt, merkt dat deze bijna dezelfde klank heeft als voorheen. Daarmee benadrukt het bedrijf dat het dicht bij de oorsprong blijft. De eerste twee letters verwijzen naar die roots, het tweede deel van de naam staat voor de dageraad. Het symboliseert de ruim 3.500 vakmensen die dagelijks en te allen tijde klaar staan voor de klanten. 

Organisatie
Abeos beschikt over 15 vestigingen verspreid over de provincies Drenthe, Flevoland, Gelderland en Overijssel en is actief in de sectoren agri & food, industrie, logistiek, bouw, asbestsanering, groenvoorziening, grond-, weg- en waterbouw en de veterinaire branche. 

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: