Kennisplatform voor Oost Nederland

ABC Pensioen neemt pensioenportefeuille ABN Amro verzekeringen over

Geplaatst op 1 juni 2017
ABC Pensioen neemt pensioenportefeuille ABN Amro verzekeringen over

Op 30 juni 2017 neemt ABC Pensioen de gehele pensioenportefeuille met 600 pensioenverzekeringen van ABN AMRO over. Reden hiervoor is een strategieverandering van ABN AMRO.

ABN AMRO Verzekeringen gaat zich in de toekomst vooral op schade- en inkomensverzekeringen richten. Pensioenadvies maakt daarom geen deel meer uit van de kernactiviteiten. Door ABN AMRO is gezocht naar een geschikte adviseur om de pensioenportefeuille over te nemen. Die adviseur is gevonden in ABC Pensioen.

ABC Pensioen – onderdeel van Vrieling Adviesgroep – bestaat uit een team van ervaren specialisten dat dagelijks bezig is met pensioen. ABC Pensioen verzorgt het advies, het beheer en de communicatie van pensioenoplossingen voor DGA’s, werkgevers, werknemers en particuliere klanten. “Wij zijn enorm trots dat ABN AMRO ons gekozen heeft voor hun pensioenportefeuille. We gaan uiteraard ons uiterste best doen om de goede dienstverlening van ABN AMRO Verzekeringen voort te zetten”, aldus Jasper Vrieling, commercieel directeur van Vrieling Adviesgroep.

Klanten die via ABN AMRO Verzekeringen een collectieve pensioenregeling hebben afgesloten, zijn inmiddels van de aanstaande overdracht aan ABC Pensioen op de hoogte gebracht. ABN AMRO Verzekeringen blijft de eventuele schade- en inkomensverzekeringen van deze klanten beheren.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: