Kennisplatform voor Oost Nederland

Accountant Flynth verhuisd naar binnenstad Zwolle

Geplaatst op 24 oktober 2018

Flynth adviseurs en accountants is verhuisd naar de binnenstad van Zwolle. De accountantsorganisatie heeft zich samen met dochterondernemingen Fonkel en Rombou per 1 oktober gevestigd aan de Jufferenwal in het hart van het centrum.

De oude vestiging aan de Meeuwenlaan in Zwolle werd sinds 1993 gebruikt door de adviseurs en accountants maar voldeed niet meer aan de eisen van een moderne werkplek. De nieuwe vestiging dichtbij het Maagjesbolwerk en de gracht biedt Flynth en haar dochters de ruimte om hun klanten zo goed mogelijk te bedienen. Het open en transparante kantoor is voor de ruim 100 medewerker volledig ingericht op flexwerken. Sandra de Melker (vestigingsmanager)”: “Aan onze dienstverlening verandert er natuurlijk niets, maar de eerste ervaringen van onze klanten over ons nieuwe onderkomen zijn erg positief”.

Flynth heeft zo’n 60 vestigingen in heel Nederland en is gericht op ondernemers in het MKB en de agrarische sector. In de regio Zwolle heeft Flynth ook een vestiging in Dalfsen en Raalte. Met deze regionale benadering blijft Flynth pal naast haar klanten staan.

Over Flynth adviseurs en accountants
Flynth stimuleert ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap. We voorzien hen vroegtijdig van de juiste cijfers en geven daar het beste advies bij. Met 1500 medewerkers en zo’n 
60 vestigingen zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in de praktijk. 
Dankzij vergaande branchekennis verrassen we klanten met vergelijkende cijfers, nieuwe inzichten en toepasbare adviezen voor de hele bedrijfsvoering. We zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: