Kennisplatform voor Oost Nederland

Accountantskantoor Lodder Dales wordt ETL Dales

Geplaatst op 26 oktober 2016
ETL Dales

Accountantskantoor Lodder Dales, gevestigd in Doetinchem en Arnhem, gaat sinds half oktober verder onder de naam ETL Dales. “Met ETL zijn we klaar voor de toekomst. Om te kunnen blijven investeren en innoveren in onze dienstverlening, hebben we gekozen voor een sterke internationale partner”, zegt Denny ten Camp, allround adviseur / registeraccountant. “We halen met ETL nog meer kennis in huis en ook internationale klanten kunnen we – door het brede netwerk van het internationale ETL – nog beter bedienen. Daarnaast sluit de filosofie van deze organisatie exact aan bij die van ons kantoor.”

Inspelend op de ontwikkelingen in de markt én kijkend naar de huidige kernwaarden van de organisatie, heeft Lodder besloten een samenwerking aan te gaan met ETL. Daarmee is Lodder klaar voor de toekomst. “Ons werk als financieel dienstverlener verandert razendsnel door wijzigende wet- en regelgeving en automatisering. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, werken we graag samen. Ook internationaal. Door de samenwerking met ETL bieden we onze klant een optimaal dienstenpakket. We blijven overigens wel een zelfstandig kantoor, met eigen managers die zelf beslissen.”

ETL is vertegenwoordigd in 44 landen. In Duitsland behoort ETL tot de top van de accountantskantoren, met maar liefst 790 kantoren. Denny ten Camp: “De filosofie van ETL sluit naadloos aan bij die van ons. ETL is groot geworden door klein te blijven. Zij geloven in de kracht van lokale kantoren, die de regio kennen en daar hun wortels hebben. Het draait om de mensen, om persoonlijke contacten en advies.” Met de overgang naar de nieuwe naam ETL Dales is ook gekozen voor een nieuwe frisse huisstijl, passend bij waar het kantoor nu voor staat. De slogan ‘Enjoy your company’ is tweeledig uit te leggen. “Onze klanten willen bezig zijn met hun bedrijf. Dat is waarom ze ondernemer zijn geworden en waar ze plezier in hebben”, zegt Ten Camp. “Op het gebied van accountancy, fiscaal en juridisch advies zijn wij goed gezelschap. We ontzorgen klanten compleet. De klant kan zich voor 100 procent focussen op het ondernemen zelf.  Wij denken met de klanten mee, wijzen de weg en brengen ze daar waar zij naartoe willen en zelfs verder. Denk bijvoorbeeld aan herstructurering en verdere groei.”

Groeiambities
Naast Doetinchem en Arnhem gaan ook de andere Lodder vestigingen in Baarn en Den Haag verder als ETL. ETL heeft ambitieuze plannen om flink te groeien in Nederland. “Door met meer andere kantoren samen te werken, kunnen we profiteren van elkaars knowhow en specialismen en kunnen we onze klanten optimaal blijven bedienen”, aldus Denny ten Camp.

 

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: