Kennisplatform voor Oost Nederland

Achterhoekse Talententuin inspireert en verbindt

Geplaatst op 10 november 2016
Achterhoekse Talententuin

Ruim 50 prachtige Achterhoekse bedrijven, hoofdspreker Humberto Tan, interessante regionale sprekers en uitdagende workshops. Dé mix voor jong talent om deel te nemen aan de jaarlijkse Achterhoekse Talententuin. Vrijdag 25 november vindt deze plaats bij ICER op DRU industriepark in Ulft.

De Talententuin is hét evenement voor jong talent om op een unieke en informele wijze kennis te maken met fantastische bedrijven uit de Achterhoek voor stages, afstudeeropdrachten en startersfuncties.

Middagprogramma
Het openingsprogramma met Humberto Tan is zo in trek, dat daarvoor helaas geen plek meer is in het publiek. Maar aanmelden voor het middagprogramma vanaf 12.00 uur is nog wel mogelijk! Jongeren kunnen deelnemen aan workshops als ’Personal branding’, ’Solliciteren via social media’ of ‘Leren pitchen’ verzorgd door Nederlands Kampioen Pitchen Jouri Schoemaker. Een ander inspirerend onderdeel is het Talentenpodium, waarop regionale talenten spreken over hun passie. Zo zal Jelle van Gorkom, BMX’er uit Lichtenvoorde en winnaar van Olympisch zilver in Rio, vertellen over zijn topprestatie en de weg daar naartoe.

Potentiële werknemers
De inspiratietuin, een open beursvloer waar Achterhoekse bedrijven zich presenteren, is tot de laatste stand gevuld. “Daar zijn we enorm blij mee!” aldus Tom Salemink, projectleider van de Talententuin. “Het is een bevestiging dat we in een behoefte voorzien. Deze bedrijven zijn op zoek naar jong, hoogopgeleid talent om hun onderneming mee te versterken. Dit evenement, waar bedrijven direct in contact komen met potentiële werknemers in die doelgroep, voorziet daarin. Het aanbod Achterhoekse bedrijven is ook dit jaar gevarieerd, met organisaties uit de maakindustrie, zorg, zakelijke en financiële dienstverlening en overheid.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: