Kennisplatform voor Oost Nederland

Achterhoekse werkgevers opgelet: kom tussen 6 en 11 november een bakkie doen bij inclusieve collega-werkgevers

Geplaatst op 23 oktober 2023
Achterhoekse werkgevers opgelet: kom tussen 6 en 11 november een bakkie doen bij inclusieve collega-werkgevers

Dertien Achterhoekse collega-ondernemers en organisaties zetten in de week van 6 tot 11 november graag een bakje koffie (of thee) voor andere werkgevers tijdens Koffie-Inclusief-Achterhoek. Tijdens een koffie-uurtje delen ze graag hun eigen verhaal en ervaringen op het gebied van inclusief ondernemen. Het doel? Andere werkgevers in de regio inspireren. Overweeg jij als werkgever stappen op weg naar een (meer) inclusieve organisatie? Kom dan zeker een bakkie doen!

Iedere werkdag zijn er twee of meer werkgevers waar je geheel vrijblijvend en laagdrempelig een kijkje kunt nemen. Stuk voor stuk hebben zij minder last van personeelstekorten, krijgen ze eerder opdrachten met MVO-verplichtingen én maken ze de wereld een stukje mooier. Ze vertellen je graag wat zij zelf doen op het gebied van inclusief ondernemen, over het waarom en zijn graag bereid om allerhande tips te delen en vragen te beantwoorden.

Meld je aan
Pak deze kans en bezoek als werkgever één of meerdere koffie-uurtjes die dit jaar op initiatief van platform Bind! voor de derde keer plaatsvinden. Op www.koffieinclusiefachterhoek.nl vind je het overzicht van deelnemende ondernemers en organisaties. Meld je als koffiedrinker aan voor één of meerdere momenten en zet zo stappen naar een eigen (meer) inclusieve organisatie. 

November – maand van de 1.000 Voorbeelden
November is landelijk de Maand van de 1.000 Voorbeelden. Deze maand draagt bij aan het halen van de doelstelling uit de Banenafspraak: tenminste 100.000 banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In de Achterhoek geven we hier op onze eigen manier invulling aan: door als werkgevers heel laagdrempelig de deuren te openen, de koffie klaar te zetten en onze ervaringen te delen.

Over Bind!
Stichting Bind! is hét zakelijk platform ter bevordering van een inclusieve Achterhoekse arbeidsmarkt. Dit doet het platform door het verbinden van werelden en partijen, het delen van kennis en ervaring en het organiseren van bijeenkomsten. Zie: platform-bind.nl.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: