Kennisplatform voor Oost Nederland

Actieweek Jongeneel na verbouwing

Geplaatst op 7 maart 2017
Actieweek Jongeneel na verbouwing

Bouwmaterialen- en houthandel Jongeneel in Enschede is verbouwd; iets wat met gepaste trots gevierd moet worden. Daarom wordt van 6 tot en met 10 maart een actieweek gehouden met dagelijks spectaculaire aanbiedingen.

De vestiging aan de Hendrik ter Kuilestraat 180 in Enschede onderging een verbouwing om nog beter in te kunnen spelen op de wensen van de klant. Jongeneel levert een uitgebreid assortiment hout, plaat en afbouwmaterialen. Maar is ook voor tuinhout, isolatie en gevelbekleding het juiste adres. Jongeneel telt inmiddels 44 vestigingen door heel Nederland. Kijk ook eens op de website voor het totale assortiment. De vestiging is vanaf zaterdag 11 maart voortaan ook op zaterdag geopend om zo beter aan te sluiten op de wensen van de klant, benadrukt vestigingsmanager Bart de Groot.

De bouwshop is door de verbouwing ruim twee keer zo groot geworden. Zo is er ruimte voor een uitgebreider assortiment, waaronder DeWalt elektrisch gereedschap, geschikt voor het zwaardere gebruik. Voor aanschaf kunt u een gedegen advies krijgen van de medewerkers van Jongeneel.

Tuinhout
In het nieuwe assortiment treffen we verder ook bevestigingsmaterialen, verf en hang- en sluitwerk. Voor de tuin- en buiteninrichting levert Jongeneel een breed assortiment tuinhout, onder meer palen, vlonders, rabat, liggers en gewone planken in diverse duurzame houtsoorten. Met het voorjaar om de hoek is dit het uitgelezen moment om toch eens na te denken over bijvoorbeeld een nieuwe overkapping of pergola die hiermee te realiseren is.

Actieweek
Om de opening feestelijk te vieren wordt komende week een actieweek gehouden. Van 6 tot en met 11 maart zijn er wisselende aanbiedingen. Bezoekers kunnen iedere dag een De Walt accuboor winnen met enkele uitdagende timmermans spelen.

Om het nog leuker te maken voor u, maakt u tussen 13 en 31 maart bij elke order kans op een DeWalt bouwradio. Kom dus zeker even langs. Omdat een actieweek kort is, zal Jongeneel de komende vijf maanden nog meer spectaculaire superdeals houden. Zo kan men van maart tot en met juli profiteren van extra voordeel.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: