Kennisplatform voor Oost Nederland

Air Cooled. Art Gallery.

Geplaatst op 14 december 2016
Air Cooled. Art Gallery.

Porsche Classic Partner Enter
Op 17 december trakteert Reginald Art u op een hele bijzondere Porsche: een 901 uit 1964. Dit model staat bekend als de eerste ‘elfer’. In 1964 zijn er in totaal 232 Porsches geproduceerd. Alleen de eerste 82 exemplaren dragen de naam 901. Momenteel restaureert Porsche Classic Partner Enter een originele 901 in Elfenbein Weiß.

Voor Reginald Art is de restauratie van deze 901 terug gaan naar hun passie; het zelf werken aan klassieke Porsche modellen. Als bekroning op onze jaren Porsche ervaring van de eerste 356 tot en met de meest geavanceerde (historische) Porsche racewagens zijn we in 2016 officieel Porsche Classic Partner geworden.

Die mijlpaal wil Reginald Art graag met u vieren. Daarom heten zij u van harte welkom bij Porsche Classic Partner Enter op 17 december. U wordt dan getrakteerd op alle bijzonderheden rondom de 901 en andere luchtgekoelde Porsches.

Porsche kunstwerken Reginald Kruger
Reginal Kruger; “Als klein jongetje maakte de 911 een grote indruk op mij. Ik kon eerder ‘Porsche’ zeggen dan ‘auto’. Als kind riep ik altijd dat ik directeur wilde worden van de Porsche fabriek… Mijn droom is uitgekomen met de creatie van het enorm grote kunstwerk 901 XL dat nu in de werkplaats staat van Porsche Classic Partner Enter. Dat kunstwerk is te koop en kunt u helemaal naar wens samenstellen”.

Samen met Edwin toveren we de werkplaats op 17 december om in een Art Gallery met een selectie van mijn kunstwerken in een unieke ambiance tussen de luchtgekoelde Porsches. Tijdens deze dag zal ik uit de doeken doen hoe ik mijn kunstwerken maak en welke keuzes u kunt maken om uw eigen Porsche kunstwerk helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Aldus Reginald Kruger.

Uitnodiging
Het Air Cooled Art Gallery Event vindt plaats op zaterdag 17 december 2016.

Wegens de recente vernieuwingen in de showroom heffen zij graag met u het glas op de toekomst. Voor de gelegenheid veranderen zij hun werkplaats in een Art Gallery met kunstwerken van Reginald Kruger. Het topstuk is een originele Porsche 901. Vanaf 10.00 u staat de koffie klaar. Om 11.00 u wordt de Art Gallery officieel geopend door Edwin Lammertink. Het programma eindigt om 16.00 u.

Het belooft een gezellige dag te worden met snert en glühwein. Tevens ontvangt u van Porsche Classic Partner Enter een werkplaats-voucher voor de eerstvolgende onderhoudsservice van uw Porsche met een reductie van 20%. Reginald Kruger zal persoonlijk elke bezoeker een kunst-voucher uitreiken ter waarde van €200,-.

Meld u aan voor dit event via www.porscheclassicpartnerenter.nl.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: