Kennisplatform voor Oost Nederland

ALDI Groenlo tijdelijk dicht voor verbouwing

Geplaatst op 7 februari 2024
ALDI Groenlo tijdelijk dicht voor verbouwing

Nieuwe indeling met meer focus op vers

ALDI Groenlo is het volgende filiaal dat wordt aangepast naar de meest recente winkelformule waarbij meer focus ligt op vers. Direct bij binnenkomst liggen de versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees en als je verder loopt wordt je verwelkomd door de heerlijke geur van ovenvers brood. De nieuwe indeling is logischer voor de klant en vereenvoudigt het werk van de medewerkers.

In verband met deze aanpassing is het filiaal aan Het Pand 2 gesloten* van 12 tot en met 22 februari. De winkel gaat vrijdag 23 februari om 8:00 uur weer open. 

ALDI Groenlo

ALDI is de uitvinder van discount en heeft zo’n vijfhonderd winkels verspreid over heel Nederland. Deze winkels worden beheerd door zes regionale hoofdkantoren. Circa 10.000 ALDI medewerkers vormen het kloppende hart van deze groeiende organisatie. ALDI heeft een zorgvuldig gekozen assortiment vers, houdbaar en non-food. De ALDI Nord Group is één van de meest toonaangevende internationale retailers. Met een traditie van meer dan 110 jaar staat het merk ALDI synoniem voor de uitvinding van discount. ALDI Nord focust op de essentie en biedt zijn klanten in acht Europese landen betrouwbare en hoogwaardige producten tegen de laagst mogelijke prijs. De sleutel tot het aanhoudende succes van ALDI Nord zijn de meer dan 91.000 ALDI medewerkers in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal en Spanje.

Delen via

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: