Den Alerdinck toplocatie voor zakelijke events

22 mei 2019 Cultuur

Met het gereedkomen van het Jachthuis en de Schaapskooi is Den Alerdinck nu ook toplocatie voor eendaagse en meerdaagse zakelijke events.  Beeld je de 100 slaapplaatsen voor je gasten in samen met de historische en natuurlijke ambiance van de buitenplaats in de Sallandse bossen. Dan weet je het: jouw event wordt een groot succes en onvergetelijk voor iedereen die erbij is geweest.

Meerdaags

In heel Overijssel en wijde omgeving is er niet één locatie die kan bieden wat Den Alerdinck de zakelijke markt biedt. Buitenplaats Den Alerdinck heeft verschillende stijlvolle ruimtes voor je vergadering, board meeting, congres, presentatie of workshop. Ruimtes in het kasteel of juist met zicht op het kasteel. Altijd met uitzicht op het omliggende uitgestrekte Sallandse landschap dat uitnodigt tot een korte of langere wandeling als onderdeel van je event . Onlangs werden het Jachthuis en de Schaapskooi, beide deel van een voormalig conferentieoord, volledig gerenoveerd en gemoderniseerd om grotere groepen te kunnen ontvangen. Groepen tot 100 personen kunnen nu op deze locatie overnachten, zodat een meerdaags evenement met personeel, relaties, shareholders of bijvoorbeeld buitenlandse gasten tot de mogelijkheden behoort.

Uniek

Je kan op Den Alerdinck met een grote groep plenair vergaderen, er zijn ook voldoende break-out ruimtes om in kleinere groepen op te splitsen. Naast de groeps- en gemeenschappelijke ruimten is er voldoende privacy voor de gasten van Den Alerdinck. De kamers hebben elk eigen sanitair en douchegelegenheid, dat is uniek bij accommodaties als deze. Uiteraard ontbreekt een snelle internetverbinding niet op de slaapkamers en in de overige ruimten. Hiervoor is speciaal glasvezel aangelegd. Naast diverse catering opties is er de optie om zelf te koken en om volledig selfsupporting te zijn. Het selfsupporting zijn wordt hier vaak gezien als een manier om aan een hecht team te werken. Strategische sessies, teambuilding en trainingen: de zakelijke markt vindt hier een warm thuis op een toplocatie. De parkachtige omgeving met het kasteel, koetshuis, Jachthuis en Schaapskooi biedt ruimte aan elk denkbaar event. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Mail naar info@parkalerdinck.nl.