Kennisplatform voor Oost Nederland

Alfa Accountants en Adviseurs en Novel Groep samen sterker in de Achterhoek

Geplaatst op 4 november 2019
Alfa Accountants en Adviseurs en Novel Groep samen sterker in de Achterhoek

De samenwerking tussen Alfa Accountants en Adviseurs en Novel Groep Accountants en Adviseurs is een feit! Per 1 november is Novel Groep onderdeel van Alfa Accountants en Adviseurs. De collega’s van Novel Groep in Aalten zijn inmiddels verhuisd naar de vestiging van Alfa in Aalten. De belettering van het pand in Winterswijk is vervangen. “De samenwerking is beklonken”, aldus een trotse directievoorzitter van Alfa in de Achterhoek, Arjan Kruisselbrink.

Toenemende complexiteit op het gebied van accountancy en wet- en regelgeving verlangt een steeds bredere kennis en deskundigheid. Novel Groep heeft daarom besloten om aan te sluiten bij een grotere organisatie, die toegevoegde waarde, continuïteit en kwaliteit kan aanbieden. Peter Ressing van Novel Groep: “Alfa is een landelijke organisatie, maar werkt decentraal vanuit 34 vestigingen. Wij delen onze visie en aanpak en vullen elkaar aan. Ook bij Alfa staat de lokale klant centraal en dat sluit aan bij onze werkwijze.” Directievoorzitter Arjan Kruisselbrink is blij met de uitbreiding in de Achterhoek: “Mede door onze samenvoeging krijgen wij met name een grote uitbreiding van onze mkb-praktijk. Bovendien kunnen wij vanuit de Achterhoek nog beter controleplichtige klanten bedienen en zullen we het bestaande team voor HR-diensten uitbouwen. Daarmee ontstaat een bredere basis om onze dienstverlening lokaal te behouden en op diverse terreinen nog verder uit te breiden. Ook zijn we door deze uitbreiding een nog aantrekkelijkere werkgever. Samen sterk en dichtbij!”

Maandag 4 november zijn alle collega’s van Alfa in de Achterhoek, met vestigingen in Aalten, Zelhem, Zutphen en per 1 november Winterswijk bij elkaar gekomen om dit heugelijke feit te vieren. Onder het genot van koffie met een gebakje werden de nieuwe collega’s welkom geheten. Arjan Kruisselbrink: “We hebben de afgelopen maanden heel hard gewerkt aan deze samenwerking en we hopen op heel veel werkplezier.”

Verder onder de naam Alfa

Voor Alfa vormt de overname, door het samenvoegen van kennis en contacten, een goede aanvulling op de groei die wordt beoogd. De medewerkers van Novel Groep in Aalten zijn verhuisd naar de vestiging van Alfa aan de Nijverheidsweg 7C in Aalten. De medewerkers van Novel Groep in Winterswijk blijven vanuit het huidige pand werken, echter wel onder de naam Alfa Accountants en Adviseurs.

Vertrouwde gezichten blijven

Eric van Ekelenburg, Benjamin Veldhuizen, Peter Ressing en Danny Overkamp blijven als adviseur verbonden aan Alfa. Het managementteam Alfa Achterhoek bestaande uit Arjan Kruisselbrink en Evelien Schuurman, wordt versterkt met Benjamin Veldhuizen en Peter Ressing

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: