Kennisplatform voor Oost Nederland

Arbeidsmobiliteit: sturen of gestuurd worden?

Geplaatst op 13 april 2023
Arbeidsmobiliteit: sturen of gestuurd worden?

‘De juiste medewerker op het juiste moment naar de juiste plek bewegen’. Dat is nodig om als bedrijf te groeien en mee te veren met de bewegingen in de markt. Olympia Achterhoek|Liemers| Midden-Twente organiseert samen met re-integratiebureau Jansen & De Vries op donderdag 20 april een interactieve kennissessie over in- en externe mobiliteit, talentmanagement en het bieden van duurzaam perspectief.

De omgeving van organisaties verandert voortdurend. Denk aan technologische ontwikkelingen, nieuwe markten, conjunctuurgolven en veranderende klantbehoeftes. Mobiliteit is een instrument om met deze veranderingen om te gaan en een sleutel om medewerkers gemotiveerd en gezond te houden. Zit iedereen nog wel op de juiste plek?

Beschikt iedereen over de juiste kennis, vaardigheden en skills? Mobiliteit gaat over instroom, doorstroom en uitstroom; over de ontwikkeling van mensen. Maar hoe stuur je mobiliteit? Wat is er nodig om medewerkers in beweging te krijgen en houden? En wat als externe mobiliteit noodzakelijk is? Tijdens de bijeenkomst over arbeidsmarktmobiliteit delen Olympia en Jansen & De Vries kennis en voorbeelden.

Aanmelden

Benieuwd naar de mogelijkheden van arbeidsmobiliteit en talentmanagement? Laat u inspireren en meld u aan!

  • Wanneer: donderdag 20 april van 15.00 uur tot 17.00 uur
  • Waar: Olympia, Nobelstraat 11 in Lichtenvoorde

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: