Kennisplatform voor Oost Nederland

Arcus IT breidt uit met overname Microsoft-specialist JSR

Geplaatst op 6 juli 2023
Arcus IT breidt uit met overname Microsoft-specialist JSR

IT-dienstverlener Arcus IT voegt JSR toe aan de groep. Met de overname van JSR versterkt het bedrijf zijn Microsoft 365-kennis en dienstverlening. Arcus IT breidt zijn portfolio uit met gespecialiseerd advies, consultancy en ondersteuning van JSR. “We kijken uit naar de samenwerking. Onze managed services en de consultancy skills van JSR vormen samen een sterker geheel”, zegt Rob Verbeek, CEO van Arcus IT. 

Met JSR als toevoeging aan de groep dienstverleners van Arcus IT komen zij tegemoet aan de behoefte van hun klanten. De vraag naar moderne werkplekken blijft toenemen, waarbij het gebruik van Microsoft 365 en online samenwerken niet meer is weg te denken. Microsoft 365 consultancy is een specialistisch domein dat specifieke kennis en ervaring vereist. Met een bundeling van de krachten hebben beide organisaties de volgende stap gezet naar een hoger expertiseniveau.  

“Door deze stap kunnen wij op het gebied van Microsoft-consultancy op tactisch en strategisch niveau een bijdrage leveren aan onze klanten”, zegt Verbeek. “De overname biedt mogelijkheden voor beide partijen. We kunnen kennis uitwisselen met elkaar, om onze klanten nog beter te bedienen. Daarnaast heeft JSR als onderdeel van Arcus IT meer schalingsmogelijkheden. Dit geldt voor zowel de medewerkers als verdere groei binnen de diensten.” 

Samen meer mogelijkheden 

Door deel uit te maken van een grotere IT-groep krijgt JSR toegang tot een gevarieerd team van professionals met verschillende specialisaties. Dat verrijkt niet alleen de kennispool, maar biedt ook mogelijkheden voor het delen van best practices. Dit bevordert innovatie, stimuleert nieuwe ideeën en verbetert de efficiëntie van de gezamenlijke operaties. Hierdoor kunnen de partijen samen sneller, doelgerichter en beter inspelen op de steeds veranderende behoeften en eisen van hun klanten. Dit opent nieuwe zakelijke mogelijkheden en stelt het bedrijf in staat om de marktpositie verder te versterken. 

JSR 

JSR, gevestigd in Zoetermeer, helpt organisaties om slimmer en effectiever gebruik te maken van Microsoft 365. Al meer dan 25 jaar is het bedrijf een ondersteunende partij in Office, Project en Microsoft 365. Slimmer werken, project- en portfoliomanagement, en communiceren in (huis)stijl zijn hierbij de specialiteiten. Het bedrijf streeft naar het verzorgen van een moderne werkplek die altijd en overal beschikbaar en veilig is. Het management van JSR blijft actief in de organisatie.  

Arcus IT Group  

Arcus IT is een leidende speler in de Nederlandse markt met ruim drieduizend klanten in meerdere sectoren. Denk hierbij aan vakgebieden als accountancy, gezondheidszorg, cultuur en mkb. Arcus IT beschikt over een breed product- en dienstenportfolio, waaronder online werkplekken, IT-security, AFAS-implementatiepartner, Dynamics 365 en online back-up oplossingen. Om klanten efficiënt te kunnen bedienen, heeft Arcus IT Group de beschikking over een eigen Cloud-platform en maken ze gebruik van public cloud-diensten zoals Microsoft Azure. Eerder dit jaar sloot IT-dienstverlener Infradax zich al aan bij Arcus IT. In totaal heeft de organisatie elf vestigingen verspreid over het land.  

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: