Assets altijd in het vizier

14 september 2020 Nieuws

Als een (non-powered) rol- of afzetcontainer wordt uitgerust met de nieuwe Waste Vision Smart Tracking Tracer, krijgt de eigenaar in één oogopslag zicht op waar het bedrijfsmiddel, de asset staat, en óók wat ermee gebeurt. Containers vertellen het dashboard precies waar ze zijn, hoe vol ze zitten en of ze worden geleegd of verplaatst. Kortom; assets worden slim.

Data wordt informatie

De intuïtieve track-and-trace software zet data om in de volgende informatie: Het aantal ledigingen of verplaatsingen op container- en klantniveau; De hoeveelheid afgelegde kilometers per asset; Alerts in verband met bijvoorbeeld te lang ongebruikte assets of een te hoog gemeten temperatuur (brandpreventie); Locatiebepalingen in een kaartprojectie; Alerts in relatie tot het beheer van keuringen; Voorraadbeheer; Alerts wanneer assets buiten een vastgestelde regio terecht komen (geo-fencing).

Visionair bedrijf

Waste Vision is één van de leidende Europese bedrijven in de productie, plaatsing en het onderhoud van zowel bovengrondse als ondergrondse afvalinzamelsystemen, en ondersteunt overheden en bedrijven bij alles wat met afvalinzameling te maken heeft. De doelstelling is afval makkelijker en voordeliger om te kunnen zetten in nieuwe grondstoffen.