Kennisplatform voor Oost Nederland

AutoHaarhuis neemt Kamp Twente over

Geplaatst op 26 november 2021
AutoHaarhuis neemt Kamp Twente over

AutoHaarhuis spreidt haar vleugels verder uit in automotiveland en neemt per heden Kamp Twente over. De overname betreft beide locaties Almelo en Hengelo, alsmede Kamp Autolease en Kamps aandeel in Regio Autoschade.

Zowel AutoHaarhuis als Kamp Twente zijn een begrip in Twente en omstreken. Beide familiebedrijven hebben van oorsprong een zeer hoog serviceniveau en daardoor een zeer trouwe klantenkring opgebouwd. Kamp werd onlangs nog bekroond door importeur Opel als nummer 1 in klanttevredenheid en AutoHaarhuis werd verkozen tot Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar door BOVAG.

Eigenaar Gerard Haarhuis steekt zijn ambitie niet onder stoelen of banken. “Om door te groeien met AutoHaarhuis ben ik zeer verheugd met de overname van Kamp Twente. De persoonlijke benadering waar ook Kamp om bekend staat past perfect binnen onze visie. We maken dan ook dankbaar gebruik van hetgeen de familie Kamp heeft opgebouwd.”

Zowel Desiree als Mark Kamp blijven de komende tijd betrokken voor een warme overdracht en ook ‘good old’ Henk Kamp zal men nog regelmatig treffen aan de Weezebeeksingel in Almelo. Tevens gaat de expertise niet verloren en blijft al het personeel gewoon in dienst.

“We bundelen de krachten van een sterk Opel Dealerschap met ons universele autobedrijf dat bekend staat om de verkoop van jonge tot zeer jong gebruikte auto’s en de bedrijfstak Haarhuis Autolease die de laatste jaren een enorme groeispurt doormaakt.” ‘Flexibiliteit in mobiliteit’ is volgens Haarhuis de toekomst, hetgeen onlangs bekrachtigd werd met de overname 4 van INQAR Autoverhuur- vestigingen, te weten in Enschede, Almelo, Hengelo en Deventer. Tevens zijn in 2020 de activiteiten van Bleeker Lease en van der Bijl Autolease overgenomen.

De vestiging van AutoHaarhuis aan de Twentepoort wordt binnenkort ondergebracht in dat van Kamp. Beide logo’s gaan straks hand in hand op de luifel. Voor de klant heeft het louter voordelen. Men wordt ontzorgt in de gehele keten van de autobranche. Van verkoop tot aan lease, verhuur, carsharing, reparatie, onderhoud en schadeherstel.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: