Kennisplatform voor Oost Nederland

Oprichting Custos IPC Coöperatie U.A.

Geplaatst op 27 juni 2023
Oprichting Custos IPC Coöperatie U.A.

Custos IPC is een collectief van specialisten op het gebied van octrooien, merken en modellen. “We vormen een coöperatie waar alle zelfstandigen lid van zijn. Er is gekozen voor dit model in de overtuiging dat mensen in hun kracht moeten worden gezet. Doen waar je goed in bent en wordt daar nog beter in. Dit geldt voor al ‘onze’ specialisten. Een ieder kan zijn of haar vak uitoefenen, is zelfstandig én is onderdeel van een collectief”, vertelt een woordvoerder van Custos IPC.

“We pakken de zaken dus net even anders aan. Niet om het ‘anders zijn’, maar vanuit de overtuiging dat anders ook echt beter is.”

De coöperatie is opgericht door Willemyn Slikker, Christine ter Stege en Bas Hekman. Willemyn heeft de afgelopen 15 jaar haar sporen verdiend als octrooigemachtigde, Christine als formalities officer. Bas is nieuw in de wereld van octrooien en merk- en modellenrechten. Als ervaren business developer gaat hij vol enthousiasme het verhaal van Custos IPC verkondigen.

Custos IPC biedt goede bescherming voor innovatieve ideeën en concepten. De collectie van diensten bestaat uit octrooigemachtigden, merk- en modelgemachtigden, formalities officers en onderzoekers. De diensten worden aangeboden projectbasis of op partnerbasis. De grootte van de opdrachtgever is van ondergeschikt belang; Custos IPC werkt net zo graag samen met corporates als met start-ups en MKB-bedrijven.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: