Kennisplatform voor Oost Nederland

BAM! Festival ontvangt Festival Award Overijssel 2017

Geplaatst op 16 oktober 2017

Poppunt Overijssel reikte 15 oktober de Festival Award Overijssel 2017 uit. Diverse festivals uit Overijssel zoals het BAM! Festival, het Bevrijdingsfestival Overijssel, Dauwpop, Freshtival en Randrock werden genomineerd. Dit jaar ontving het BAM! Festival Hengelo de meeste stemmen. Ieder jaar kunnen festival liefhebbers stemmen op het beste evenement in Overijssel.

BAM! Festival
Afgelopen jaar vond de tiende editie van het BAM! Festival plaats, de organisatie kijkt nu al vol enthousiasme uit naar de volgende editie.  “Het ontvangen van de award is de kers op de taart van een prachtige jubileumeditie.” Aldus Thijmen de Groot, voorzitter Stichting BAM! Festival. Elk jaar wordt het BAM! Festival georganiseerd door een groep vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten om een gratis en veelzijdig festival neer te zetten. Muziek, theater en kunst worden op een laagdrempelige manier samengebracht, het resultaat is een festival voor jong en oud waar de organisatie waanzinnig trots op is.

De Award
Ieder jaar reikt Poppunt Overijssel de Festival Award Overijssel uit en stemmen duizenden mensen na afloop van het evenementenseizoen op hun favoriete festival. BAM! Festival Hengelo moest het opnemen tegen 23 andere festivals.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: