Kennisplatform voor Oost Nederland

Bas Coumans versterkt het team van KroeseWevers Corporate Finance

Geplaatst op 6 september 2018

Bas Coumans is met ingang van 1 september 2018 toegetreden tot het Corporate Finance team van KroeseWevers. Hij zal zich hoofdzakelijk richten op de regio’s Achterhoek en de Liemers en werkzaam zijn vanuit kantoor Doetinchem.

Bas Coumans (38 jaar) heeft ruim zes jaar ervaring in de fusie- en overnamemarkt (laatstelijk als senior manager bij Mazars) en is in die periode betrokken geweest bij diverse mid-market transacties. Daarvoor is hij 13 jaar werkzaam geweest in de accountancy.

Berto Janssen, directeur Corporate Finance: “Wij zijn verheugd met de komst van Bas als ervaren transactieadviseur met een uitstekend netwerk. Daarnaast is zijn achtergrond als accountant een welkome aanvulling binnen het team. Met zijn komst zullen wij onze cliënten nog beter van dienst kunnen zijn.“

Bas Coumans: “KroeseWevers Corporate Finance is een snel groeiende afdeling binnen de KroeseWevers organisatie. De prominente positie van KroeseWevers, haar multidisciplinaire aanpak op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy en de stijl van werken trekken mij enorm aan.”

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: