Kennisplatform voor Oost Nederland

bct architecten, ingenieurs en adviseurs: al 20 jaar nuchtere professionals

Geplaatst op 15 juli 2016
20 jaar bct publiek in hal Capitool 15

Op 1 juli 2016 bestaat bct architecten, ingenieurs en adviseurs alweer twintig jaar en daar zijn ze trots op. Zij vierden dit op 22 juni met hun opdrachtgevers, relaties, collega’s en oud-collega’s. Het was een geslaagde dag. Namens alle collega’s bedanken zij hun gasten voor de komst en voor hun gulle gift aan de goede doelen!

Giften en winnaars workshop Kunst en Cultuur
Binnen het onderwijs is het ontwikkelen van creativiteit ondergeschikt aan de competenties taal en rekenen. bct wil laten zien dat juist de combinatie van creativiteit, schoonheid en techniek heel belangrijk is. Ze willen dit zichtbaar maken en de scholen en de kinderen trakteren op een passende creatieve activiteit. Door gulle giften konden uiteindelijk 15 workshops verloot worden. Voor de lijst met winnaars, ga naar de website. Ook aan Stichting Evi, Help ouders zorgeloos te laten zorgen voor hun ernstig zieke kinderen, is gedoneerd.

Echt goede gebouwen voor mens en milieu
Met gezonde ontwerpen en lage levensduurkosten (TCO) biedt bct haar klanten goede gebouwen voor mens en milieu. bct voelt zich verantwoordelijk voor de gebouwde omgeving. Met hoogwaardige architectuur, gezonde gebouwen en duurzame huisvesting.

Totaalpartner voor de klant
bct verstaat de complexiteit van huisvestingsvragen in alle facetten: functie, comfort, esthetica, gezondheid duurzaamheid, inspectie van gebouwen, kostenbewustzijn en Total Cost of Ownership.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: